Традиционно месец май е пълен със звездни рожденици - любимци

...
Традиционно месец май е пълен със звездни рожденици - любимци
Коментари Харесай

Джулия откри морския сезон - отпразнува ЧРД на плажа, но къде е съпругът ѝ?

Традиционно месец май е цялостен със звездни рожденици - любимци от музикалната сцена. Сред тях е и поп-фолк фурията Джулия, която отпразнува своя 32-ри рожден ден в родната Варна:

От обявата излиза наяве, че надарената брюнетка е разкрила плажния сезон. " Home sweet home ", написа тя под фотографията, а по-късно се самопоздрави във връзка рождения си ден и пожела на почитателите си всичките им пожелания да им се връщат. " И ви поисквам от тук нататък още веднъж всичко да ни бъде #ОпОп ", добави тя.

Виж още: Крушата на пада по-далеч от дървото: Красивата дъщеря на Лияна завладя нощна София със сексапил 

Прави усещане обаче, че на фотосите тя е сама, а брачният партньор ѝ, реалити звездата Кристиан Кирилов няма обява по тематиката или коментар под фотографията на Джулия. Всъщност последната им обява, на която са дружно, е от средата на март. 

Виж още: Ето я и ние: Venci Venc' най-сетне сподели половинката си! Вижте хубавицата Мая

В последното си изявление досега Джулия е споделяла, че нещата сред двамата се развиват ужасно и те кроят смели проекти за бъдещето, измежду които са и... близнаци! По време на локдауна те прекарвали времето си вкъщи и им било прелестно. Поделяли грижите за трите си домашни любимеца, а през останалото време гледали филми и играели на PlayStation. Тогава Джулия показа, че се надява да премине скоро в тима на бременните звезди и съобщи, че с Кристиан работят интензивно по въпроса. 

Виж още: Папи Ханс е подготвен за лятото и отсече: " Това съм аз - който не го кефи - да не ме гледа "

Кристиан Кирилов и Джулия си споделиха " да " през 2019 година на звездна женитба в София. За връзката им се разбра в края на 2018 година, като в началото потеглиха клюки от очевидци по заведения, а по-късно и двамата разгласиха общи фотоси. 

Изображение: https://www.instagram.com/julia_bulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР