Традиционно, Actualno.com представя най-важното от печатните издания днес, 12 февруари.

...
Традиционно, Actualno.com представя най-важното от печатните издания днес, 12 февруари.
Коментари Харесай

Новини или Novini: Картината от печата за 12 февруари

Традиционно, Actualno.com показва най-важното от печатните издания през днешния ден, 12 февруари.
24 часа
Една четвърт от българчетата са били жертва на онлайн тормоз от техни връстници. Това демонстрират данните на Националния център за безвреден интернет.
Около 20% от децата признават, че те самите са тормозили свои връстници, а съгласно психолозите процентът на засегнатите е доста по-голям. Причината – човек, който следи акт на експанзия, вербална или не, не може да остане безразличен, написа изданието.
Труд
Шефовете не стимулират междинния мениджмънт - това гласи заглавие от днешния брой на в. " Труд ".
Бизнесът в България среща огромни усложнения при мотивирането на междинния мениджмънт. Но през последните няколко години огромна част от фирмите поставят огромни старания в тази посока. Това демонстрират резултатите от проучване за ангажираността на чиновниците в България.
Когато чиновниците се усещат свързани към фирмената просвета, те се показват по-добре в процеса на работа. Преживяванията са всичко за хората. И възприятията им към работното място въздействат директно на тяхното задържане, ангажираност и продуктивност на труда им.
За да се увеличи индикаторът за ангажираност на чиновниците на работното място хората се нуждаят от приятна и комфортна среда, опция за кариерно развиване и управител, който съумява да ги настрои на вълна " триумф ", демонстрират резултатите от проучването. През 2019 година обаче има спад на общата ангажираност на чиновниците в България.
Монитор
В балканския район и по-специално на Западните Балкани има засилена злонамерена активност от страна на Русия. Това стана ясно от изявление на заместител асистент държавния секретар на Щатите по европейските и евразийските въпроси Матю Палмър за " Свободна Европа ", написа " Монитор ".
Палмър, който е и специфичен делегат за Западните Балкани, дойде на посещаване у нас в понеделник дружно с различен върховен американски служител – първият заместител асистент секретар във финансовото министерство на Съединени американски щати Пол Ахърн, като двамата се срещнаха в понеделник с премиера Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР