Традиционният Врачански есенен панаир тази година ще бъде открит с

...
Традиционният Врачански есенен панаир тази година ще бъде открит с
Коментари Харесай

Световни музиканти излизат на сцената на Врачанския есенен панаир

Традиционният Врачански есенен панаир тази година ще бъде открит с концерт на вокалиста на Rainbow – Рони Ромеро. Музикалният театър на фронтмена и рок-група " Еридан " ще бъде на 14 септември от 20:00 часа на панаирната сцена пред стадион " Христо Ботев “.

За първия образователен ден – 15 септември есенният панаир ще одобри спечелилия във втория сезон на Music Idol – Тома Здравков. Началото на концерта е от 19:30 часа.

Ден по-късно, панаирната сцена ще бъде покорена от кралете на фламенкото- Gipsy Kings и Pablo Reyes! Уникланият музикален театър, на който ще участват и посетители от цялата страна, стартира в 20:00 часа.

На 17 септември присъединяване в панаирната стратегия ще вземат танцьорите от ПТС „ Хемус “ и носителят на редица влиятелни награди – Светлин Миланов.

Програмата продължава и на 18 септември, с различен любимец на феновете на Music Idol – Преслава Пейчева. Концертът стартира в 19:30 часа.

Поредното издание на обичайното за града събитие ще бъде закрито на 19 септември от 19:30 часа със театър, с присъединяване на надарените музиканти от Vivo Montana.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР