Традиционният понеделнишки епизод на аналитичното предаване “Контра по Sportal TV

...
Традиционният понеделнишки епизод на аналитичното предаване “Контра по Sportal TV
Коментари Харесай

Контра: Свърши ли окончателно интригата за титлата в Англия?

Традиционният понеделнишки епизод на аналитичното предаване “Контра ” по Sportal TV е концентриран върху евентуалните нови първенци в Англия, Италия и Испания.

Естествено, публицистите на Sportal.bg Радослав Стойков, Георги Коев и Даниел Любомиров се концентрираха и върху вълнуващите борби за местата в топ 4 на най-хубавите шампионати в Европа.

Манчестър Сити окупира върха и към този момент като че ли не останаха почитатели, които да имат вяра в Арсенал в борбата за купата в Премиър лийг. “Гражданите ” завоюваха гостуването си на Фулъм с брилянтен гол на Хулиан Алварес, който цялостен сезон е в сянката на Ерлинг Холанд, само че в действителност е с извънреден принос за възможната шампионска акция.

Манчестър Юнайтед и Нюкасъл реализираха скъпи домашен победи и за следващ път увериха, че ще разпределят трето и четвърто място. Ливърпул и Тотнъм изиграха атрактивен и безразсъден мач с инфарктен край, който като че ли очерта сезона и за двата тима досега.

В Ла Лига Барселона и Реал Мадрид се развихриха, въпреки още веднъж да подчертаха своите контрастни упоритости за края на сезона. Каталунците демонстрираха красивото си лице против Бетис, а “кралете ” направиха положителна подготовка за турнирните борби, които са им приоритет.

В Серия “А ” празненствата за купата на Наполи започнаха прибързано, само че формалното отваряне на шампионското шампанско се отсрочи от Салернитана.

Интер завоюва едно от значимите дербита с пряк противник за топ 4 и се върна в зона “Шампионска лига ”, до момента в който Рома и Милан направиха самоубийствено реми.

Гледайте “Контра ”!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР