Традиционните мощни центрове си почиват, това е апетитно състезание между

...
Традиционните мощни центрове си почиват, това е апетитно състезание между
Коментари Харесай

Високо летящият Брест се изправя срещу Лион с шанс да се доближи до първото място в Шампионската лига

Традиционните мощни центрове си почиват, това е апетитно съревнование сред изненадващия пакет Брест и възраждащия се Лион в светлината на прожекторите на френската лига този уикенд.

След трагичната си победа с 4-3 против Мец предходната седмица, вторият Брест може да се приближи даже до класирането за идващия сезон в Шампионската лига за първи път в историята на дребния клуб от Бретан, който има един от най-малките бюджети в лигата.

„ Брест е втори в лигата с оставащи шест кръга до края, не мисля, че бихте заложили доста пари “, сподели треньорът Ерик Рой. " Нито пък аз. "

Тъй като Пари Сен Жермен, Марсилия и Лил вземат участие в европейските надпревари тази седмица, лигата промени графиците си, с цел да им даде повече време за възобновяване преди реваншите. ПСЖ, който загуби с 3-2 от Барселона в сряда в първия мач от четвъртфиналите на Шампионската лига, трябваше да играе в Лориен, само че мачът беше отсрочен за 24 април. Монако против Лил и Марсилия против Ница ще се проведат на същият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР