Традиционните есенни събития от серията Дни на кариерата ще се

...
Традиционните есенни събития от серията Дни на кариерата ще се
Коментари Харесай

Дни на кариерата виртуално и присъствено през октомври и ноември

Традиционните есенни събития от серията Дни на кариерата ще се проведат виртуално и присъствено през октомври и ноември, като те ще дадат късмет на хора от цялата страна за кариерно развиване, нова работа или стаж. На тях ще участват десетки водещи компании, търсещи нови чиновници и стажанти.

са ориентирани към тези, които желаят да се развиват професионално в региона на осведомителните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят непознати езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.

За да свърже търсещите работа и открояващите се работодатели, форумът ще се организира в четири града онлайн и онлайн за цялата страна:
София - 7 октомври, НДК, ет. 5;Пловдив - 12 октомври, Пловдивски панаир, Конгресен център;Варна - 14 октомври, Rosslyn Hotel Dimyat;Габрово - 19 октомври, Технически университет, Библиотека;Виртуален ден - 20 октомври на платформата на.
Бронзов спонсор на събитието Accenturе.

е за търсещите работа, които желаят да се срещнат с водещи работодатели, които оферират позиции или стаж в областите Икономика, Финанси, Човешки запаси, Маркетинг, Обслужване на клиенти.
София – 23 ноември, Университет за национално и международно стопанство;Виртуален ден – 25 ноември на платформата на.
Форумите се провеждат от компанията за сложни HR услуги JobTiger.

Събитията онлайн ще бъдат извършени при съблюдаване на всички написани ограничения за сигурност.

За повече информация, изявленията и въпроси: 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР