Традиционната церемония по връчването на престижните награди Best Brands Awards

...
Традиционната церемония по връчването на престижните награди Best Brands Awards
Коментари Харесай

DONY Cosmetics е най-добър козметичен бранд за 2023 година


Традиционната гала по връчването на влиятелните награди Best Brands Awards България се организира за десета поредна година в зала София на столичния хотел Маринела. Събитието за най-успешни марки у нас BEST BRAND Awards Bulgaria бе изпълнена с прочувствени послания и трепетното очакване на 36 най-хубави марки в България да получат своите статуетки.

DONY cosmetics получи наградата Най-добър козметичен Бранд за 2023г. „ Мили девойки и момчета, това самопризнание не е за мен, то е за нас всички, тъй като без Вас и без Вашата поддръжка аз не бих постигнала този триумф! Благодаря ви, че през миналите четири години не спирахте да ми давате сили и убеденост да не преставам да създавам! Благодаря ви за доверието и другарството! Честита ни премия! Честита ни нова серия! Продължаваме напред, дружно. А най-хубавото ни следва! Обичам ви! “ – минути откакто слезе от сцената, първите, с които показа насладата и вълнението бяха правилните й почитатели в обществените мрежи, където милиони гледания натрупат домашните препоръки на най-титулуваната баба в България за домашно разкрасяване с натурални артикули. Признанието за Дони Василева идва в доста прочувствен за нея, самата, миг.

В края на декември се навършват 4 години от основаването на DONY Cosmetics и стартирането на новата 6-а подред серия за първокласна грижа за кожата на лицето. Дони Василева е носителката на купата „ Grandma Universe “ 2016 и „ Мисис Дама на годината “ 2021, създател и притежател на сполучливия козметичен бранд DONY cosmetics, с шест серии артикули за лице, които чудесно се показват на локалния и интернационалните пазари. Всички линии от продуктовото портфолио на родната марка се посрещат с извънреден интерес от дамите, а от тази година и от господата, за които бе основан специфичен комплект за лице. Дони Василева непрекъснато влага новаторските си хрумвания и блян към качество в производството на козметичните си артикули. Безапелационна добавена стойност към DONY cosmetics имат и видео-съветите за грижа и здраве, реализирани в домашни условия, които тяхната създателка генерира за феновете на продуктите.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР