Традиционната благотворителна Коледна кампания на Делфините във Варна вече е

...
Традиционната благотворителна Коледна кампания на Делфините във Варна вече е
Коментари Харесай

Коледната кампания на Делфините в полза на деца с увреждания от Варна

Традиционната благотворителна Коледна акция на " Делфините " във Варна към този момент е почнал, научи Moreto.net

Инициативата се организира за 16-ти следващ път.

По традиция всяка година доброволци на " Делфините " вършат и по-късно продават ръчно направени коледни картички. Всяка година събраните средства отиват за друга идея и по този начин към този момент 16 години поред.

Хора от цялата страна даже и отвън нея се включват в тази самодейност, като изпращат картички.

Тази година идеята, която са решили да поддържат е " Вълшебната стая " - план на Център за настаняване от фамилен вид във Варна. Осемте къщички в центъра дават постоянна среда за пълноценно развиване на деца, лишени от фамилна среда. Две от тези къщички са пригодени за деца с увреждания и дарението тази година ще е ориентирано точно към тях.

Вълшебната стая е стая, в която посредством музика, цветове, развиване на фината моторика, децата се успокояват и се лекуват.

Делфините не за пръв път оказват помощ на Центъра за настаняване от фамилен вид. В коледната им акция издание 2019 те съумяха да съберат 38 хиляди лв.. С тях бяха закупени рехабилитационни уреди и сътвориха детски площадки.

Всеки може да поддържа идеята на " Делфините " като направи или закупи картичка.

До 23 декември в часовия диапазон 11:30-19:00 Коледните базари на " Делфините " може да откриете в Parkmart (кв. Почивка), МЕТРО, Delta Planet Mall, Магазин Макао (кв. Виница и до пожарната), Mr. Bricolage, както и в Grand Mall.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР