Традициите на Уимбълдън винаги са били нещо, което е отличавало

...
Традициите на Уимбълдън винаги са били нещо, което е отличавало
Коментари Харесай

Червени кецове на влизане и червена шапка на излизане: Кирьос погази традициите

Традициите на Уимбълдън постоянно са били нещо, което е отличавало шампионата през последния повече от век и са превръщали конкуренцията в неповторимо по рода си събитие. През тази година обаче цели две от тях отпаднаха, откакто играчите получиха опция да упражняват на централния корт преди откриването на шампионата и също по този начин имахме мачове в първата неделя на шампионата,която винги до момента е била почивен ден. Домакините въпреки всичко бяха твърди в желанията си да запазят досегашния дрескод, като състезателите още веднъж трябвше да се изявяват в напълно бяло облекло.

Както знаем обаче, то е доста мъчно да накараш Ник Кирьос да съблюдава обещано предписание и вчерашният ден се трансформира в блестящо доказателство за това изказване. Австралиецът излезе на корта с червени кецове " Jordan ", завоюва осминафиналния си мач против Брандън Накашима, носейки наложенето облекло и впоследсвие даде изявлението си на корта, до момента в който носи алена шапка на към този момент упоменатата марка.

Впоследствие Ник беше запитан на конференцията за тези си прояви, като журналистът искаше да знае дали тенисистът се усеща над наложените правила, с цел да постъпва по този метод и го предизвести, че формалните лица ще приказват с него по тематиката, а ето какво отвърна Кирьос:

" Направих го, тъй като върша каквото си желая. Обичам да нося моите " Jordan " Няма проблем, че ще ми създадат забележка. Утре ще съм напълно в бяло. Никой различен не носи " Jordan " и това остава по този начин и след края на Уимбълдън. Харесва ми да се основава дискусия към мен. Няма неприятна известност, нали по този начин? Продължавай да работиш по своята, шампионе - отвърна в присъщия си жанр канберецът.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР