Trader Joe`s издава третото си изземване, заявявайки, че фалафелът може да съдържа камъни

...
Trader Joe's издаде третото си изтегляне на храни за една
Коментари Харесай

Trader Joe's издаде третото си изтегляне на храни за една седмица, като предупреждава клиентите в петък, че продуктът му Fully Cooked Falafel може да съдържа камъни.

< p>Фалафелът е продаден в магазини в 34 щата и Вашингтон, каза веригата супермаркети, отбелязвайки, че непродадените кутии с артикула в магазините вече са унищожени.

„Ако сте закупили или сте получили някакви дарения от напълно сготвен фалафел, моля, не ги яжте", каза Trader Joe's в известието си за изтегляне. „Призоваваме ви да изхвърлите продукта или да го върнете на който и да е Trader Joe's за пълно възстановяване на сумата.“

изпратете имейл.

Изтеглянето на фалафел идва само четири дни след като компанията изтегли два вида бадемови бисквити, защото те също могат да съдържат камъни. А в четвъртък Trader Joe's изтегли около 11 000 кутии супа с чедър от броколи, защото продуктът „има насекоми в замразените цветчета броколи“.

Супата се изтегля доброволно от нейния производител, Winter Gardens Quality Foods от Ню Оксфорд, Пенсилвания, според Администрацията по храните и лекарствата. Продава се в магазините на Trader Joe в седем щата, включително Калифорния, Кънектикът, Флорида, Илинойс, Пенсилвания, Тексас и Вашингтон.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР