TP-Link въвежда OneMesh и първият AX WiFi (Wi-Fi 6) –

...
TP-Link въвежда OneMesh и първият AX WiFi (Wi-Fi 6) –
Коментари Харесай

TP-Link представи най-новите Whole Home Mesh решения и цялостна линия продукти с новия 802.11ax безжичен стандарт на CES 2019

TP-Link вкарва OneMesh и първият AX WiFi (Wi-Fi 6) – Deco X10Archer AX11000– гейминг маршрутизатор награден с Innovation Awards Honoree на CES 2019
TP-Link разгласи разширението на гамата устройства с технологията Home Mesh: TP-Link OneMeshTM – гъвкаво и дейно мрежово решение и  първият AX Wi-Fi (Wi-Fi 6) артикул – Deco X10.

TP-Link OneMesh предлага на потребителите повече благоприятни условия и варианти да се насладят на Whole Home Wi-Fi, без да заменят съществуващи устройства или закупуват нова Wi-Fi екосистема.

TP-Link пусна и цялостна гама от Wi-Fi рутери, които поддържат новия безжичен стандарт 802.11ax, прочут още като Wi-Fi 6. Новата линия на TP-Link включва огромен брой устройства Wi-Fi 6, които ще се появят на пазара в разнообразни ценови разновидности, както за моделите entry-level, по този начин и за тези от висок клас*
Новата линия артикули TP-Link OneMesh – гъвкави и рентабилни
TP-Link OneMesh е ново интегрирано Wi-Fi решение, което разрешава на потребителите елементарно и икономично да основат мощна домашна мрежа, без да заменят съществуващи устройства и без закупуване на нова Wi-Fi екосистема. Докато типичните системи от вида home Wi-Fi се смятат за скъпи от множеството консуматори, OneMesh технологията разрешава потребителите на рутери с марката TP-Link да се възползват от мрежовата технология посредством възобновяване на фърмуера, на рутера или прибавяне на разширително устройство OneMesh към техните съществуващи устройства.

OneMesh ще се предлага дружно с всички продуктови линии TP-Link за дребни офиси и самостоятелни консуматори, в това число безжични маршрутизатори, разширители на сигнала, XDSL, рутери 3G / 4G, powerline адаптери със seamless roaming, adaptive path selection, band steering и функционалности за централизирано ръководство.
 Звездният артикул тази година е Deco X10 Whole Home Mesh WiFi
Първият артикул TP-Link AX Mesh на пазара. Той се отличава с комулирана Mesh технология и AX скорости. Deco X10 е планиран да доставя трибандови скорости AX2700 във всеки ъгъл на вашия дом и да обезпечи постоянна и сигурна връзка до 1.95 Gbps.

Комбинацията от AX и Mesh технологии прави този артикул съвършен избор за тези, които се нуждаят от мрежа с високо покритие във всички ъгли на дома или къщата и по-малко разстройства при огромен брой свързани устройства.

„ Изключително горди сме, че стартираме цяла гама whole home mesh мрежови решения за нашите клиенти, ” сподели Луи Лиу, основен изпълнителен шеф на TP-Link Съединени американски щати. „С OneMesh, TP-Link предлага гъвкаво и рентабилно решение за съществуващи и бъдещи консуматори на рутери с марката TP-Link, което елементарно ще обнови цялата Wi-Fi / домашна мрежа ”

Анонсът включва също по този начин и трибандовия Wi-Fi маршрутизатор Deco M9 Plus, който предлага AC2200 и трибандов WiFi със профилиран backhaul за снабдяване на бързи и надеждни връзки към повече от 100 устройства в цялата къща. Deco M9 Plus извършва функционалността на  интелигентен хъб за вашите IoT устройства.
Двубандовият усилвател на сигнала AC1200 RE300
Това е първия OneMesh усилвател на сигнала със скорости до 300 Mbps за честотната лента от 2,4 GHz и 867 Mbps за тази от 5 GHz, който ще излезе на пазара през април 2019. С новата OneMesh технология, RE300 ще работи с Archer C7 / Archer A7 (с възобновяване на OneMesh фърмуера през април), с цел да сътвори гъвкаво и дейно решение за домашната Wi-Fi мрежа. Все повече артикули ще получават фърмуери с OneMesh поддръжка, с цел да са съвместими с разработките от близкото бъдеще.


Друг нов артикул е Archer AX11000
Високотехнологичен трибандов маршрутизатор, отличен с Awards Honoree на CES 2019 . AX11000 е първият AX Wi-Fi гейминг рутер на TP-Link и е особено предопределен за консуматори, които търсят най-високата продуктивност и най-новите функционалности. Този доста бърз рутер предлага доста ниски латентности и отлична продуктивност за незабравими прекарвания. AX11000 доставя данни при невероятни трибандови скорости до 10756 Mbps ***, а революционната OFDMA технология дружно с Gaming Accelerator не разрешават бъгове и спирания.   Друг забавен артикул е Archer AX6000 , супер мощен Wi-Fi 6 рутер, който предлага 1148 Mbps в 2.4GHz-овата лента и 4804 Mbps за тази от 5GHz.

Поддържа доста приложения като ultra-HD 4K/8K видео стрийминг и игри по едно и също време. Archer AX6000 е планиран да форсира връзката ви и по едно и също време да обслужва голям брой устройства, което го прави съвършен домакински или офис рутер. AX6000 ви разрешава изцяло да употребявате 1Gbps (или по-висока) интернет услуга с 2.5Gbps WAN порт, която в действителност ще се възползва от тези невероятни скорости. В допълнение, Archer AX6000 няма да се намесва в сигнала от рутера на вашия комшия, като по този метод обезпечава плавна и постоянна работа.
За потребителите, които разполагат с по-скромен бюджет, само че желаят да се насладят на Wi-Fi 6, предлагаме двубандовия рутер Archer AX1800 .
AX1800 е съвършен избор за консуматори, които търсят скорост и Wi-Fi 6 осъществяване евтино. За тези, които желаят да изпитат и най-новата AX технология, още веднъж на на добра цена, TP-Link предлага  рутера Archer AX1500 .

 RE705X с Wi-Fi AX1800 благоприятни условия , е първият AX усилвател на сигнала на TP-Link. Със своите 5GHz и 2.4GHz честотни ленти, AX1800 е най-хубавият избор за клиенти, които желаят разширени Wi-Fi 6 функционалности на налична цена. RE705X и AX1800 отстраняват слабите зони на сигнала, като обезпечават бърз и постоянен сигнал, където е нужен.


„Цялостната гама от Wi-Fi 6 системи е най-хубавото ни предложение досега“, сподели Луи Лиу, основен изпълнителен шеф на TP-Link Съединени американски щати.“ Тези модерни рутери оферират най-бързия и мощен Wi-Fi досега и са съвършен избор за клиенти, които желаят мксимална Wi-Fi продуктивност. TP-Link предлага AX рутери за всеки усет и бюджет.“
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР