TP-Link добави официално днес към продуктовото си портфолио рутерите Archer

...
TP-Link добави официално днес към продуктовото си портфолио рутерите Archer
Коментари Харесай

TP-Link представи нови маршрутизатори и усилватели на сигнала с интелигентни функции

TP-Link добави публично през днешния ден към продуктовото си портфолио рутерите Archer C3150 V2, Archer C50, портативния рутер M7200 и усилвател на сигнала RE270K. Новите артикули обезпечават по-голямo покритие и мощност на сигнала, еластичност на свързване и имат новаторска смарт технология.
Рутер TP Link Archer Gigabit MU-MIMO AC3150 V2
Рутерът AC3150 V2 работи на комбинирани скорости до 3150 Mbps в 2,4 GHz и 5 GHz честотни ленти. Благодарение на 1.4 GHz двуядрен процесор, устройството получава нужната мощ за поддържане на технологии като MU-MIMO (MIMO Multi-User) и Broadcom® NitroQAM™(1024-QAM) с 4-Stream (4 потоци) и разрешава на Archer C3150 да предава 25% повече данни.

Archer C3150 V2 е оборудван с четири dual-band антени и мощни усилватели, които основават постоянен и уголемен сигнал. С технологията Beamforming (формиране на лъчи), Wi-Fi трансмисията се насочва към обвързваните устройства, фокусирайки сигнала там, където е най-необходим, осигурявайки бърза и постоянна Wi-Fi връзка във всяко кътче на дома.

AC3150 V2 е оборудван и с динамичната технология Smart Connect, която разрешава на обвързваните устройства да употребяват свободната лента, а опцията Airtime Fairness предотвратява ограничението на лентата от по-старите устройства.

Прехвърлянето на данни става доста по-лесно с Archer C3150 V2. Оборудван с USB 2.0 и 3.0 портове, маршрутизаторът обезпечава високоскоростен транспорт на данни при свързване на външен корав диск. Функцията Link Aggregation удвоява скоростта на свързване с външно устройство за предпазване за по-бързо поточно предаване и ефикасни аварийни копия посредством съчетание на два от четирите Gigabit LAN врата, предлагащи комбинирани Ethernet скорости до 2 Gbps към NAS устройствата..

Независимо дали потребителите избират приложението Tether или интуитивния уеб интерфейс за администриране, Archer C3150 V2 може да бъде конфигуриран единствено за няколко минути. С приложението Tether можете да управлявате мрежовите си настройки, в това число наставнически надзор и желания за шерване на мултимедия на всяко устройство с Android и iOS. В допълнение, няма потребност от настрана устройство за отбрана на мрежата – TP-Link HomeCareTM, създаден от Trend MicroTM, обезпечава благонадежден антивирус, алтернатива за наставнически надзор и QoS.


TP-Link Archer C50
Благодарение на това, че поддържа  стандарта 802.11ac, маршрутизаторът Archer C50 предлага по едно и също време свързване на 2.4GHz (300Mbps) и 5GHz (867Mbps) за обща пропускателна дарба от 1.2Gbps. Това прави устройството идеално за HD стрийминг без спирания, онлайн игри и други приложения, които изискват натоварен трафик.

Иновативният дизайн включва четири външни антени, които усъвършенстват качеството на връзката и я вършат по-стабилна, като понижават разстройствата. В допълнение, безжичните усилватели усилват мощността на предаване и обезпечават оптимално Wi-Fi покритие.

Настройките на маршрутизатора и ръководството на мрежата могат елементарно да се правят посредством приложението Tether на TP-Link, както на устройства с iOS, по този начин и на такива с Android.



 
Преносим рутер TP-Link M7200
Портативният LTE рутер M7200 поддържа шерване на 4G / 3G връзки за до 10 по едно и също време свързани устройства. Батерията от 2000 mAh обезпечава до 8 часа самостоятелна работа. M7200 поддържа най-новите 4G FDD / TDD-LTE мрежи. Това го прави повсеместен маршрутизатор подобаващ за пътувания.



TP-Link M7200 е елементарен за настройване.  Компактният и изчистен дизайн го трансформират в комфортен и потребен аксесоар. Потребителите би трябвало единствено да вкарат SIM карта и по-късно да включат устройството. Приложението tpMiFi разрешава достъп и ръководство на интернет връзката и обвързваните устройства.

Усилвател на сигнала TP-Link RE270K
RE270K е усилвател на сигнала от гамата Smart Home. Той уголемява безжичното покритие, отстрани зоните без или със слаб сигнал и може да се употребява и като Интелигентен контакт, който разрешава дистанционно управление на устройствата посредством приложението Kasa.



Устройството работи в двете честотни ленти – 2,4 GHz (до 300 Mbps) и 5 GHz (при скорост до 433 Mbps). Когато се свързва с Amazon Alexa, усилвателят на сигнала може да получава гласови команди за ръководство на електронни и домашен уреди, свързани към вградения Интелигентен контакт.

TP-Link RE270K е съчетаем с всеки маршрутизатор или точка за достъп. Портът за Gigabit Ethernet свързване предлага също и опция за кабелна връзка на разнообразни устройства.  Например конзоли за игри или тв приемници. Многофункционалното приложение Kasa разрешава интелигентно ръководство на интелигентния контакт, ръководство на мрежата и точно локализиране. От приложението Kasa могат да се ръководят всички Интелигентни контакти непосредствено от мобилния телефон. Също по този начин да наблюдават елементарно всички свързани устройства. Функцията Location Assistant оказва помощ на потребителите да слагат усилвателя на идеалното място за най-хубав сигнал.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР