TP-Link анонсира в България новата си продуктова гама за Интелигентни

...
TP-Link анонсира в България новата си продуктова гама за Интелигентни
Коментари Харесай

TP-Link пуска на пазара новите облачни камери и интелигентни крушки Kasa Smart

TP-Link анонсира в България новата си продуктова гама за Интелигентни домове – Kasa Smart Home. С повече от 2,8 милиона консуматори в международен мащаб марката на TP-Link, KASA Smart е водеща идея за образован дом
Наближава отпускарския сезон и е време за плануваните почивки. В същото време, рискът от кражби се усилва през този интервал и взломните обири са по-вероятни, когато домовете са празни. Ако се притеснявате за домашната сигурност, когато сте надалеч от вкъщи, TP-Link идва с нови оферти под формата на интелигентни устройства.
Сигурност за дома KC100 – Камера Kasa Spot
KC100 е съвършен избор за наблюдаване на дома. Камерата записва с 1080 Full-HD качество, дава ясни и точни изображения, а с необятният зрителен ъгъл от 130 ° можете да сте сигурни, че всеки подробност ще бъде сниман. KC100 обезпечава качествени изображения даже през нощта с помощта на функционалността Night Vision.

Камерата може да изпраща вести в действително време на мобилен телефон посредством приложението Kasa Smart, при положение, че засече придвижване в неиния обхват. Функцията „ Двупосочен тон “ на KC100 обезпечава изчистена аудиовръзка в двете направления, което разрешава да споделяте със фамилията или домашните си любимци.


KC120 – Камера Kasa
С безплатното приложение Kasa Smart камерата KC120 разрешава да гледате когато и да е от смарт телефона си какво се случва в дома ви и във ваше неявяване (на живо или на запис). С детектирането на придвижване и тон приложението Kasa Smart оповестява за активност, която е значима и изпраща вести напряко на вашия смарт телефон.

Конфигурацията е интуитивна от позиция на монтаж и ръководство и се употребява приложението Kasa Smart, което разрешава наблюдаване когато и да е, онлайн или на запис. Камерата снима видео с 1080 Full-HD качество.  Дори през нощта камерата долавя интензивност на 7,6 метра разстояние, с помощта на функционалността „ Нощното виждане “ (Night Vision).


KC200 – Камера Kasa Cam подобаваща за монтираж навън
Камерата Kasa Cam Outdoor KC200 може елементарно да се инсталира отвън дома, тъй като е с резистентен на атмосферни условия дизайн, който я пази от дъжд и прахуляк.

KC200 снима видео с 1080p Full-HD качество, разполага с функционалност за нощен режим с високо качество на изображението, а също така има вградена тревога, която може да изплаши всеки извършител, намиращ се във вашия парцел. Моделът изпраща вести до Вас, когато засече придвижване.


Интелигентни крушки KL110 – Интелигентна димируема крушка Kasa Smart
Интелигентната крушка се свързва сама със предпазената Wi-Fi мрежа на дома и не е нужен смарт хъб или в допълнение съоръжение. Електрическата крушка KL110 ви разрешава да настроите яркостта съгласно дейностите, които правите, а потреблението е сертифицирана с енергиен клас A +

Потребителите могат да контролират яркостта на крушката KL110 от всяко място, посредством приложението Kasa Smart. Възможността за дистанционно управление може да заблуди всеки, създавайки усещането, че домът е обитаем, когато действително Вие сте на отмора. Светлината може да се управлява и посредством лесни гласови команди, а KL110 е съчетаем с Amazon Alexa, Гугъл Assistant и Microsoft Cortana.
KL120 – Интелигентна крушка Kasa Smart с регулируема цветна температура
Управлявайте вашата умна крушка KL120 от всяко място посредством смарт телефон, като употребявате приложението Kasa Smart или настройвайте нюансите на бялото посредством гласови команди благодарение на Amazon Alexa, Гугъл Assistant или Microsoft Cortana.

Функцията Auto White (Автоматично бяло) разрешава крушката да контролира яркостта си по този начин, че да пасва на естествената светлина когато и да е на деня, създавайки по-приятна атмосфера в дома. Крушката може да се свърже независимо с Wi-Fi без нужда от смарт-хъб или в допълнение съоръжение.
KL130 – Интелигентна многоцветна крушка Kasa Smart
Крушката KL130 е за тези, които обичат да внасят повече цвят в живота си. Можете да измененията интензитета на светлината и цвета на крушката до мечтаната съгласно случая. С KL130 можете да създадете подобаваща атмосфера за празненство, да гледате филм или даже за по-спокоен нощен сън. Крушката също може да се ръководи отдалечено от приложението Kasa Smart, като можете да настроите крушка да се включва и изключва автоматизирано, без значение къде се намирате.

Моделът разполага с функционалността Auto White. Крушката може да се свърже независимо с Wi-Fi без нужда от смарт-хъб или в допълнение оборудване
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР