Този запис се превръща в пропаганден материал, от който се

...
Този запис се превръща в пропаганден материал, от който се
Коментари Харесай

Христо Иванов: Всички да се наспят и да се успокоят, защото трябва да съставим правителство

Този запис се трансформира в агитационен материал, от който се популяризират обособени фрагменти и извадени от подтекста цитати . Затова в този момент ние ще качим на страницата на " Да, България " целия диалог. Нека всеки да се запознае с целия запис и да види, че става дума за една безусловно рутинна среща на ПГ на Демократична България .

Това съобщи Христо Иванов в пръв коментар на изтеклия запис, който накара Слави Трифонов да изтегли Има Такъв Народ от договарянията за държавно управление.

" Ние сме професионални политици и сме длъжни да обсъждаме всички аспекти, с всички вероятни позиции на играчите и детайли на тяхното позициониране. Това е естественото всекидневие в Народното събрание ", безапелационен беше Иванов.

Той акцентира, че от тук насетне какво да се случи с мандата е отговорност само на Българска социалистическа партия.

" Ние заложихме на позицията, че би трябвало да има държавно управление, колкото и да е мъчно. Не тъй като доста се харесваме или си имаме доверие в тази коалиция. Не, тъй като има лесни отговори, а тъй като считаме, че идва тежка зима и страната няма потребност от задълбочаване на рецесията, изясни водачът на Демократична България.

По думите към п реговорите за държавно управление се подхожда с огромна отговорност.

" Ако на някой не му харесва това, може би не схваща просто по какъв начин се прави политика ". Ние бяхме подготвени в името на това да има държавно управление да изтеглим нашите министри и да дадем единствено парламентарна поддръжка . Ако в последна сметка Слави Трифонов реши, че би трябвало за четвърти път да строши всичко и неговата парламентарна група се подчини на този подтик, Демократична България ще отидем спокойни на избори . Ще се явим със спокойствието на хора, които са застанали на страната на здравия разсъдък и на съзнанието, че България е по-голяма от нашите ега, от нашите възпалени искания , мераци за позиции и тн. ", сподели още Христо Иванов.

От думите стана ясно още, че той счита, че положителният сън може да затвори бездната в обединението.

" Мисля, че в случай че всички се наспят и се успокоят, ще си дадат сметка, че това е една рутинна среща на парламентарна група...колкото и да е мъчно, ние би трябвало да съставим държавно управление. Нищо не се е трансформирало с този запис ", безапелационен беше той. " Моля всички да чуят този запис и да видят, че него няма нищо подмолно ”, моли водачът на Демократична България.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР