Този юли Cosmopolitan Summer Tour ’22 запечата изобилие от вълнуващи

...
Този юли Cosmopolitan Summer Tour ’22 запечата изобилие от вълнуващи
Коментари Харесай

Горещи и вълнуващи мигове подари Cosmo Summer Tour ‘22 по Южното Черноморие

Този юли Cosmopolitan Summer Tour ’22 запечата обилие от вълнуващи мемоари в компанията на своите нови другари, които срещна из цялото Южно Черноморие.

Розовото премеждие раздруса от страсти всяка една от своите местоположения по ,,,,,,,,. Отдадени на смеха, летните провокации и хубавия живот, Cosmo и обичаните сътрудници подариха едно друго плажно развлечение и развълнуваха с голям брой награди дръзките участници на морския бряг.

 Горещи и вълнуващи мигове подари Cosmo Summer Tour ‘22 по Южното Черноморие

Навсякъде градусът бе покачен, само че гостите на събитието, като се изключи че се забавляваха и разхладиха в играта „ Хидратирай компанията “, то те можеха да разчитат и напълно на вярната и дълготрайна хидратация в компанията на и техните специфични серии - „ Hydro Boost “, „ Bright Boost “ и „ Cellular Boost “, чиито формули са създадени от кожни лекари. Всеки съумя, с помощта на тях да заключи хидратацията в кожата си и да бъде спокоен, че тя ще остане еластична, сияйна и тонизирана даже и на плажа в най-силните горещини.

 Neutrogena®

И тъй като всеки летен момент си коства да бъде запомнен, се бяха погрижили да има превъзходен фото-кът, в който плажуващите да запечатат собствен миг в прегръдките на слънчевите лъчи и наситеното лятно благоухание на продуктите Balea. Преди фотосите обаче всеки можеше да си обезпечи и нужната отбрана от нездравословните UV лъчи, като избере слънцезащитен артикул от разнообразните типове на марката SUNDANCE и по-късно да се впусне в безкрайността на плажните занимания.

 dm България

Малко след набавената хидратация и положителната слънцезащита, настъпваше и момента за няколко активации за тонус в компанията на . Въпреки горещия пясък запалянковците бързо се активизираха и незабавно бяха подготвени за деяние. Множество танци в ритъма на летните шлагери, високи подскоци с въже и гъвкави придвижвания от умеещите да въртят обръч, донесоха специфични награди на всеки от тези дръзки участници.

 Нестле за Живей Активно

И тъй като Cosmо не обича заниманието да стопира, бе готова още една вълнуваща, само че и потребна игра. Заедно с всеки симптом на изтъняващите коси бе сполучливо разрушен единствено с един размах. Освен, че участниците получиха от специфичните артикули Revalid® Anti-Aging шампоан и Anti-Aging флуид, които да им обезпечат мечтаната плътност, компактност и издръжливост, те получиха и успокоение, че косите им ще останат красиви и витални до самия завършек на лятото!

 Revalid®

Не се учудвайте по какъв начин цели 9 дни, след толкоз доста активации, свежестта към Cosmo Summer Tour ’22 бе непокътната от самото начало и си проличава от всяка фотография...със сигурен асистент – всичко е допустимо! Дълготрайната прохлада от глава до пети - се дължеше на безкомпромисния резултат на Хлорофреш на , както и на супер свежото въодушевление, което се приповдиаше със занимателния лимбо танц.

 Nature’s Way

По традиция всяко слънчево място на Черноморието бе споделено в компанията на , тъй като „ Където има слънце, има и Plomari “, а безкрайните леденостудени тостове по време на специфичния #happyhour, само го потвърдиха. Големите спечелили в шампионата по табла не останаха без награди, всеки от тях бе весел със специфичен подарък – Plomari табла и комплект за компанията, с които да имат още слънчеви мотиви с другари!

 Ouzo of Plomari Bulgaria

Предизвикани бяха не малко срамежливи погледи и дълбоки откровения, предизвикани от хлъзгавите провокации и въпроси в играта на България. Веднъж попаднали в тяхната компания не остана място за никакви задръжки, а само за смелост и приятни преживявания. Cosmo даде обещание, че ще пази всяка от споделените секрети, както Durex ще пази удоволствието на всеки по време на блажените летни мигове.

 Durex

Горещ и изпълнен с нестандарнти моменти, по този начин ще бъде помнен Cosmo Summer Tour ‘22, утолил жаждата за безпределно развлечение с голям брой специфични провокации и покачил градусите на юг по плажната линия...оставя ви цялостен куп незабравими мемоари и към този момент се готви за идващото си премеждие...гответе се и вие!
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР