Този вот на недоверие не просто няма да мине, той

...
Този вот на недоверие не просто няма да мине, той
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Този вот на недоверие не просто няма да мине, той е един опит за политическа демонстрация на хилавата опозиция

Този избор на съмнение не просто няма да мине, той е един опит за политическа проява на хилавата съпротива, която в предходния парламент бе част от ръководство с хората, които сега ръководят. Това сподели пред " Фокус " политическият анализатор Виктор Димчев. Според него техните запаси стигат до толкоз, че да измислят един избирателен избор предвид на това техните претенденти да получат един малко по-голям късмет да се появят на картата на локалните избори.

" Целият фокус в идващите 2-3 седмици ще бъде по този начин или другояче ориентиран върху това извънредно значимо политическо събитие, което са тези избори и нямам доверие този избор на съмнение да бъде сполучлив, както и идващите такива, тъй като сглобката явно работи добре. Очаквам в околните дни тази сглобка да прерасне в същинска коалиция и да се потвърди, че в последна сметка ГЕРБ, Движение за права и свободи и Политическа партия ръководят дружно и то напълно публично ", сподели още той.

Това, което си разменят като реплики ГЕРБ и Политическа партия е едно говорене, което се пробва да ни каже напълно друго нещо, безапелационен бе Димчев.

" Всичко е ориентирано към парите, които България има да взима от Плана за възобновяване и резистентност, както и от структурните фондове на Европейски Съюз. Борбата е кой ще разпределя повече фондове и кой ще се намеси в онази огромна кошница, с която министър председателят в сянка Асен Василев раздава обилно милиони и милиарди за свои компании и хора. Вероятно Бойко Борисов се пробва да потърси по-голямо присъединяване в това разпределение на тези пари, а те са единствените, които се чака ние в скоро време да имаме, защото държавният бюджет е опоскан, налозите и събираемостта понижават, компаниите са в дребен колапс и това жителите могат да го видят с една елементарна разходка в центъра на техния град. Вижте единствено броя на затворените магазини, типът и формата на дребните търговци, които са гръбнака на стопанската система и на нашата държавна конструкция. Мисля, че ГЕРБ и Политическа партия се пробват да си кажат: " Ние също желаеме да участваме в това систематизиране, компании, които имат отношение към нас също би трябвало да вземат участие " и евентуално тази промяна на министри, която Бойко Борисов предлага в действителност се касае надзор на избрани браншове. Трябва да отбележим, че сега съвсем всички министерства се управляват от Политическа партия и Демократична България като огромна част от хората, които са министри са директни политически фигури и причинители на стопански услуги, и ползватели на държавните пари от ПВУ и структурните фондове на Европейския съюз ", изрично съобщи политическият анализатор.

Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР