Този вот на недоверие е излишен и ще има обратен

...
Този вот на недоверие е излишен и ще има обратен
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Ще гласувам "за" Истанбулската конвенция

Този избор на съмнение е непотребен и ще има противоположен резултат за тези, които го внасят. Те се пробват да ни покажат кой какъв брой е крал. Това не е нужно на страната. Това е безмислено изгубен пленарен ден. Това сподели Веселин Марешки, ръководител на ВОЛЯ и зам.-председател нба Народно събрание в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"БСП са опозиия, само че не са опция. Срещу тях има най-вече обвинявания за корупция ". уточни предприемачът.

"Репликата ми, че ще гласоподавам с третата си част беше към Корнелия Нинова. Имах поради, че има и свободни хора, които гласоподават по съвет. За нас Българска социалистическа партия и ГЕРБ са двете страни на едно и също. Един сполучлив избор на съмнение ознавава да падне държавното управление. Ние обаче Не можем да тласнем страната в безпорядък. Избираме стабилността. Няма опция на това държавно управление. Заради черният ПР против нас ие не можем да израстнем и хората да видят опция нас ", акцентира Марешки.

"За работа против корупцията постоянно сме подготвени. Когато пристигна алтернативата ще подадем сигнал. Ние следваме сигналите на хората ".

Веселин Марешки разяснява и подозренията, че има пробив в системата на митниците. "Това се оказа, че е следващия кьорфишек. Крадецът вика: "Дръжте крадеца ". С това се опиват да разсеят безобразията при ценообразуването на пазара на горивата ", заподозря Марешки.

От думите на Марешки стана ясно, че за предходната година компаниите му са били на облага по тази причина нямал потребност да влиза в контрабандни схеми. Освен това можел да си разреши да продава на минимална надценка.

Имам политическа бухалка над главата, а не политически чадър.

По отношение на Истанбулската спогодба, Марешки сподели, че ще я поддържа, тъй като бил против насилието над дамите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР