Този вариант е подкрепен от бюджетната комисия и е с

...
Този вариант е подкрепен от бюджетната комисия и е с
Коментари Харесай

Икономическата комисия прие на първо гласуване Бюджет 2022

Този вид е подсилен от бюджетната комисия и е с поправени разноски от финансовото министерство, в това число и на бюджета на правосъдната власт

Парламентарната икономическа комисия одобри на първо гласоподаване Законопроекта за държавния бюджет за 2022 година със мнения на Министерския съвет по член 1 и член 2 - поправените разноски от финансовото министерство, в това число и на бюджета на правосъдната власт, съобщи. Това стана с 12 гласа "за ", 7 - "против ", без въздържали се.Този вид е подсилен от бюджетната комисия.

Вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова и министър на нововъведенията и растежа Даниел Лорер показаха проектобюджетите на двете ведомства.

Законопроектът за държавния бюджет за 2022 година, с включен план на Висшия правосъден съвет по член 1 и член 2, бе подсилен с 2 гласа "за ", "против " нямаше, а "въздържали се " - 9. Това е разновидността, квалифициран от Висш съдебен съвет, и той не е подсилен от бюджетната комисия, посочи ръководителят на комисията Мартин Димитров.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР