Този въпрос си е задавала всяка жена. А ако знаехте,

...
Този въпрос си е задавала всяка жена. А ако знаехте,
Коментари Харесай

Бързо обновяване на визията с елегантни перуки от Магама

Този въпрос си е задавала всяка жена. А в случай че знаехте, че имате опция да имате цвета на косата и мечтаната дължина без никакви терзания, без да губите време, без отнасяне на естествената коса?

Всеки ден нещо друго?

Не се изненадвайте с висококачествени перуки това е тъкмо като детска игра! Само за минути имате нова визия и сте подготвени за ежедневните си действия!

Прекрасно е всичко това. Но дано да обърнем внимание на онази част от човечеството, която по една или друга причина страда от липса на коса! Дали в следсвие на стрес, заболяване или преминато лекуване!

Ежедневно при нас в салон посрещаме клиентки страдащи от плешивост или минали химиотерапия. За тях не е въпрос на каприз, а обикновено възприятие да имаш коса като всички останали хора.

Точно за подобен вид клиенти ние от салон Магама предлагаме най-хубавите перуки на пазара на немския бранд Ellen Wille!

Модели от висококачествени фибри и от натурален косъм покриват и най-високите условия на клиентите! Тук е моментът да обърнем внимание освен на външния тип на перуката като цвят и дължина, а и с каква основа е направена.

Ще отбележим напълно на малко, само че е значимо за всички клиенти да знаят, че с цел да е комфортна една перука то тя би трябвало да е с основа, която да им обезпечава комфорт!

Основите основно могат да се разделят на машинно направени и ръчно направени. Но не е единствено това. В взаимозависимост от обособените детайли в структурата на основата е определящо и високото качество на перуката.

При машинната направа косата е пришита на редове. Предимство е размерът в горната част на перуката и фактът, че не запарва главата.

По-високият клас на основите включва монофиламентна част и тънка мрежа в предната част на перуката. Монофиламента е тази част от основата, на която ръчно косъм по косъм косата се прикрепя и това дава изцяло натурален аспект на перуката. Когато я носите, косата пада тъкмо както естествената коса.
 Тюрбан Ellen Wille – Garbo  Тюрбан Ellen Wille – Dory


Преди малко ви споменахме за тънка мрежеста лента в предната част на перуката. Това е и най-новата алтернатива, която имат висококачествените перуки. Тази лента разрешава изцяло естествено преливане от вашата кожа към косата, слага се навръх линията на напредък на косъма и разрешава перуката да бъде носена сресана обратно или косата прибрана зад ушите, като това е изцяло незабележимо.

За още по-голям комфорт перуките имат регулиращи ленти, с цел да се фиксира оптимално добре перуката към главата.

Имайте в поради всички точки изброени нагоре, когато вършиме своя избор!

Ако имате усложнения при вашия избор може да ни посетите на място в салон Магама и да създадем консултация и да изберем точната перука съгласно вашите самостоятелни потребности!

Колекциите перуки на Ellen Wille поддържат многообразие от цветове като следват и най-новите трендове в прическите и оцветяването. Карета в междинна дължина или удължена форма вид фасул са измежду най-желаните този зезон. При цветовете изключително внимание притеглят перуките в светли тонове с естествено потъмнени корени, което дава изцяло естествен и натурален аспект.

За идните летни месеци изберете своя обичан аксесоар като тюрбан или тънък шал, с който ефектно може да допълните своята визия!

Тюрбаните са с удобни материи от бамбук, а цветовете и принтовете са повече от очарователни. За прохладните летни вечери фините шалове са прелестен избор. Изработени от лен и с необикновено красиви цветови комбинации те ще бъдат вашият обичан акцент за деня!

За спомагателни съвещания или въпроси посетете нашият онлайн магазин или елате на място София, ул. Дамян Груев 46.

тел: 0898777740 или 070090074

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР