Този упорит слух снове из кулоарите на Народния театър, а

...
Този упорит слух снове из кулоарите на Народния театър, а
Коментари Харесай

Фурор! Всички Си Мислеха, Че Са Скъсали Окончателно! Най-Известната Българска Двойка Се Събра! Ето Снимки!

Този твърдоглав слух снове из коридорите на Народния спектакъл, а в гилдията са шок от държанието на сътрудника си, написа " Галерия ". Жена му Катерина Горанова, която е режисьор, а също и актриса в театрални поставки, си е взела едномесечен отпуск.

Според осведомени Горанова не смее да си покаже лицето от позор поради следващия нечовечен удар, който й нанесе Асен Блатечки.

Диляна Попова и артистът от дълго време затоплиха връзките си около сина им Борил, който Катерина одобри като свое дете. Жената на Блатечки даже откри сили да елементарни на моделката и въпреки да не станаха приятелки, съблюдаваха положителния звук. Покрай зачестилите срещи на Блатечки с Борил обаче, искрата сред Попова и секссимвола на българското кино още веднъж пламнала.



Така на 3-ия рожден ден на дребния преди месец от километри личало какъв брой са интимни и близки незабавно разкрили за аферата им. Това изяснява и зачестилите снимки на Асен и Борил, които актрисата от „ Революция Z “ пуска в обществения си профил. Диляна не си позволяваше да демонстрира общи фотоси на Блатечки със сина си, а неотдавна всеки втори пост е обвързван с тях и гарниран с доста сърчица и щастливи емотикони.

Засега не е ясно дали артистът към момента живее с Горанова и щерка си или още веднъж се е изместил в дома на Попова. Според осведомени обаче този път Катерина няма да му елементарни. Припомняме, че преди близо 4 години Блатечки остави жена си и щерка си и заживя с любовницата си Диляна Попова. През 2014 година актрисата му роди наследник, само че малко по-късно двамата се разделиха, а Асен още веднъж се върна при фамилията си. Близки до артиста разкриха, че той доста обичал Горанова и щерка си и не могъл да преглътне възприятието за виновност към тях.

Освен това Диляна била доста особена и в композиция с сложния темперамент на Блатечки, съжителството им било невероятно. Явно обаче любовта им към детето ги сближила в съкровен проект.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР