Този уикенд в Ялта клуб предстои поредния парти уикенд с

...
Този уикенд в Ялта клуб предстои поредния парти уикенд с
Коментари Харесай

Легендарният Hernan Cattaneo със съботно парти в клуб Ялта

Този уикенд в Ялта клуб следва следващия празненство уикенд с две запаметяващи се събития.

На 13 април (петък) честваме рожденния ден на Elegant Touch, дружно с RUNO и Impérieux в Room 1. Съботната вечер (14 април) ще бъде в ръцете на именития Hernan Cattaneo, който се завръща в Room 1 на клуба за продължен сет без спиране от 23:30 до 07:00.

Петък 13-и е денят, в който концепцията Elegant Touch отбелязва 4 години от основаването си. По случая, резидента на клуба RUNO кани Impérieux от Atlant Recordings. Той е млад гений, чийто жанр може да бъде избран като умела комбинация от Dance/Melancholic/Techno. Сред имената, които имат въздействие върху музикалните му желания, спадат Dixon, Mano Le Tough, &ME и други.

В Room 1 ще станам очевидци на back 2 back сет от RUNO и Impérieux, който ще ни води на едно надълбоко и мелодично пътешестване, комбинирано с афро ритми.

На 14 април посрещаме любимеца на българската аудитория, аржентинеца Hernan Cattaneo за продължен сет в Room 1 на Ялта. Диджеят, който е надълбоко осведомен с хаус музиката и нейните корени, стартира музикалното си пътешестване в средата на 80-те в Буенос Айрес. В момента той е един от безспорните митове на международната сцена като диджей, продуцент и представител на необятно приети лейбъли. Лейбълът на John Digweed - Bedrock, Hacienda Records в Манчестър или Ministry of Sound – всички те са имали потребност от студийните умения на Cattaneo в даден миг през годините.

Той е и един от определените актьори, които намират място в топ 100 класацията на DJ Mag към този момент повече от десетилетие.

Аржентинецът, който продължава да въодушевява хиляди фенове на електронната музика, ще се завърне още един път в България за продължен сет без спиране в клуба.

За 14 април " Ялта " още веднъж предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected].

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на клуба на цена от 10 лева за 13 април и 20 лева за 14 април.

Повече поробности за програмата на " Ялта " може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР