Този уикенд Центърът на София отново ще се преобразува за

...
Този уикенд Центърът на София отново ще се преобразува за
Коментари Харесай

Центърът на столицата отново се превръща в огромна спортна арена чрез Extreme Fest с подкрепата на София 2018

Този уикенд Центърът на София още веднъж ще се преобразува за два дни в голяма спортна сцена. Сетове за към 30 спорта и занимания ще бъдат построени в Княжеската градина към монумента на Съветската войска и по улица " Гурко " от Националния стадион до Спортната палата.

 Ари Граса с почетен плакет от министъра на спорта на България Красен Кралев
Ари Граса с почетен плакет от министъра на спорта на България Красен Кралев

Президентът на FIVB: Организацията на международното състезание в България е отлична

Extreme Fest 2018 е единственият фестивал за рискови спортове, който се организира в самия център на столицата. В рамките на два дни - на 22 и 23 септември най-хубавите спортисти в към 30 дисциплини ще ни изкарат отвън рамките на човешките качества. Extreme Fest е част от самодейността " София - Евростолица на спорта ".

Ново тази година е мотото, под което минава Фестът: " Да запазим чистия въздух на София ". По тази причина отпаднаха обичайните дрифт и стънт осъществявания от мотошоуто. Сега всички сходни събития са съобразени с еко условията и с задачата градът да стане по-чист, по-зелен и по-приятен за живеене.

" София - Европейска столица на спорта " продължава серията от интензивности, с които цели да даде нови и нови благоприятни условия за деен и здравословен метод на живот, като този път вниманието е към така наречените градски спортове и дисциплини, по този начин известни измежду младите.

 Снимка 379299
Източник:

След Деня на танците, в този момент през уикенда в Княжеската градина следва Extreme Fest 2018, който ще даде опция на посетителите не просто да следят, а да вземат участие в профилирани демонстрации и уроци по разнообразни рискови спортове. Всеки би могъл да се включи в проведените уъркшопи. Имате опция да скочите с бънджи, да катерите стена, да се спуснете по въже, да скочите върху въздушна възглавница, да пробвате фриирън, лонгборд и кънки. Всеки може да се включи в занимателните бъбъл футбол и сумо борби, в мото уъркшопите, както и да усети пристрастеността на автомобилните надпревари с допустимо най-реалистичните симулатори. Любителите на умалените модели, могат да покарат RC колички с дистанционно управление. Предвидени са и сетове с уроци по безвредно кормуване.

Очакват ни и още доста забавни интензивности - скейт, блейд и BMX, Break Dance и баскетбол. За положителното въодушевление ще се погрижат известни групи и реализатори.

Тази година " екстремистите " са ни подготвили още веднъж и Art Bazaar, където може да разгледаме и закупим достоверни ръчно-правени творби от разнообразни създатели и ателиета.

Освободете пристрастеността си към спорта с Extreme Fest 2018!

 Снимка 379300
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР