Този уикенд скиорите имат последна възможност да се спуснат по

...
Този уикенд скиорите имат последна възможност да се спуснат по
Коментари Харесай

Този уикенд скиорите имат последна възможност да се спуснат по пистите

Този уикенд скиорите имат последна опция да се спуснат по пистите - най-големите ни зимни курорти оповестиха, че закриват ски сезона след Великден, сподели инспекция на Българска телеграфна агенция. 

Витоша

Преди ден от сдружението " Витоша ски " оповестиха във Facebook, че заради неподходящи условия писта " Витошко лале 1 " приключва работа. Оттам показаха, че през днешния ден е последният работен ден за сезона. До 14 ч. бяха отворени единствено писта " Меча поляна " и " Витоша Сноупарк ". 

Боровец

Очаква се ски сезонът на Боровец да бъде закрит от 17 април, съобщават във Facebook от курорта. Утре е последният работен ден, в който всички фенове на зимния спорт могат да се порадват на планината.

Пампорово и Банско

Ски зона Пампорово остава отворена също до 16 април. Ски зоната в Банско ще работи до 17 април, оповестяват от курорта на уеб страницата си.

Сравнително положителни са изискванията за туризъм в планините през днешния ден. От Планинската избавителна работа (ПСС) обаче поучават през идващите дни хората да преценяват разходката си в природата с прогнозата на времето поради предстоящата смяна в метеорологичните условия. 

Много внезапно се стопля и това крие заплаха от лавини, предизвестяват също от ПСС. В неделя ще се заоблачи и се чакат превалявания в следобедните часове. Ако хората вървят в планината, дано е сутринта, означиха още от ПСС.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР