Този уикенд ще се изиграят три от 4-те мача от

...
Този уикенд ще се изиграят три от 4-те мача от
Коментари Харесай

Интересни 1/4-финали за Купата на България при мъжете

Този уикенд ще се изиграят три от 4-те мача от 1/4-финалната фаза на шампионата за Купата на България по хандбал при мъжете, като някои от тях ще бъдат много забавни.

Утре (15 декември) от 15,00 часа НСА приема Локомотив (Горна Оряховица) в първата среща от програмата. Победителят от дуела ще се класира за полуфиналите, където ще играе с хегемонът в българския хандбал и притежател на трофея Локомотив (Варна), който предходната седмица изигра своя 1/4-финал против тима на Левски от град Левски и го разгроми с 48:19 (27:11) .

Двата най-интересни мача от 1/4-финалите на Купата ще се играят в неделя (16 декември) в залата на Първа езикова гимназия във Варна. Първо от 15,00 часа един против различен ще излязат тимовете на Добруджа (Добрич) и Пирин (Гоце Делчев). След това от 17,00 часа ще бъде по този начин дълго чаканото дерби сред домакините от Спартак (Варна) и Чардафон (Габрово). Тази среща ще бъде излъчена онлайн по телевизия В1В . Победителите от двата дуела пък ще се срещнат един против различен на полуфиналите.

Снимка: sport-gabrovo.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР