Този уикенд парк Лаута“ ще е домакин на фестивала “Beerland

...
Този уикенд парк Лаута“ ще е домакин на фестивала “Beerland
Коментари Харесай

Изпращаме лятото с разтърсващи рок концерти на тридневната „Бироландия“ в „Лаута”

Този уикенд парк „ Лаута “ ще е хазаин на фестивала “Beerland ” – 15-17 септември. Събитието се провежда за втора поредна година с поддръжката на „ Тракия “ – Костадин Димитров, Община Пловдив и Ясмина ЕООД.
Прочетете още
„ С това събитие алегорично ще изпратим лятото, което в „ Тракия ” бе пъстро и разнообразно. Всички начинания тази година минават под мотото „ 50 години Тракия ”, защото тази година се навършват 50 години от първата копка на най-младия пловдивски квартал ”, съобщи кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров.   

Меломаните имат опция да чуят онлайн Б.Т.Р., Уикеда, Фанданго, Rock’n’roll Train – трибют на AC/DC, Катарзис, Хангар 42, Атолука блус картел. Много детски музикални школи ще се показват на огромната сцена на „ Бироландия “.

Специално за събитието идват едни от най-силните мъже на България, които ще се състезават в седмия кръг от националното състезание по силов многобой „ Strongman ” – те ще мерят сили в тричасов театър в събота от 10:00 ч.

За настроението на всички посетители ще се погрижи страхотният водещ – Димитър Удо Ангелов. 

Разнообразие от първокласна бира на български и задгранични пивовари и вкусна храна ще съпътстват концертите в парка.

Очакват ни целодневни занимания за дребни и огромни, релакс зона с безвъзмездни хамаци, игри с награди, детски център, галерия на мотори, занаяти, фермерски артикули и вкусни десерти. 

Входът на фестивала е свободен.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР