Този уикенд музикантът стана баща за трети пъти. Но Слави

...
Този уикенд музикантът стана баща за трети пъти. Но Слави
Коментари Харесай

На Годжи Му Се Роди Дете, Но Има Критичен Проблем! Край С Далаверата, Слави Трифонов Е

Този уикенд музикантът стана татко за трети пъти. Но Слави Трифонов не обели и думичка за щастливото събитие. Шоуменът даже не честити на Годжи появяването на новия член в фамилията му. Колегите на басиста също не го поздравиха с ария в ефир. Но евентуално шефът им не е разрешил да го създадат, разясняват осведомени.

В формалната си страница във фейсбук шоуменът преди дни изрази почитта си към паметта на починалия Георги Калоянчев. Но даже там той не поздрави подчинения си за щастливото събитие в живота му.

Както към този момент съобщихме, басистът стана татко на момиченце. Дъщеричката му носи името на неговата майка Цветана. Майката на момиченцето Надежда също е родом от Враца.

За нея не се знае доста, защото Годжи заобикаля да разяснява персоналния си живот. Известно е, че русокоската върти сполучлив бизнес с артикули за здравословно хранене. Тя има връзка с музиканта от няколко месеца. Но всичко сред тях върви доста добре, написа разкритя.

Приближени до музиканта разкриват, че откогато е с Надежда той се е трансформирал до неразбираемост. Според тях, тя е дамата, която идеално си пасва с него.

Малко преди да срещне актуалната си обичана, музикантът имаше връзка с балерината Станислава. Но хубавицата го заряза поради наследника на Любен Дилов – наследник.

След като Слави Трифонов научи, че тя чака правоприемник от Дилов, той не се поколеба за момент и я изгони от работа. Това му коства другарството с писателя, който не сдържа гнева си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР