Този уикенд младите надежди на българската борба ще участват в

...
Този уикенд младите надежди на българската борба ще участват в
Коментари Харесай

Младите български класици се подготвят за турнир по борба в Сърбия

Този уикенд младите очаквания на българската битка ще вземат участие в влиятелен шампионат за кадети , който ще се организира в град Суботица, Сърбия, оповестиха от БФ Борба. Събитието притегля вниманието на борцови общности от цяла Европа и съставлява отлична опция за нашите спортисти да се измерят с някои от най-хубавите млади гении на континента.

Водени от опитните треньори Мариян Бяндов и Николай Дачев , нашият тим се състои от единадесет млади борци, които ще се състезават в разнообразни теглови категории. Сред тях са имена като Станислав Иванов от клуб „ Левски “, София, в категория до 45 кг, и Денис Лазаров също от „ Левски “, който ще съставлява страната ни в най-тежката категория до 110 кг.

Участието на шампионата е опция за младите спортисти да развият своите умения, да натрупат скъп интернационален опит и да укрепят своите спортни и личностни качества. Съставът ни е извънредно разнороден, като включва борци от водещи спортни клубове в страната като „ ЦСКА “, „ Плевен “, „ Миньор “, и доста други. На шампионата ще имаме и представител в лицето на съдията Ангел Петров, който ще подсигурява справедливото и вярното осъществяване на надпреварите.

Спортната ни делегация отпътува за Сърбия с високи очаквания и упоритости. Подготовката е била интензивна и фокусирана, а треньорите са уверени в капацитета и уменията на всеки един от участниците.

Турнирът следва и без подозрение ще предложи доста страсти и вълнуващи моменти както за състезателите, по този начин и за техните последователи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР