Този уикенд малки и големи ще се забавляват на Пролетния

...
Този уикенд малки и големи ще се забавляват на Пролетния
Коментари Харесай

Аксаково чества своята 15-годишнина с Пролетен фестивал

Този уикенд дребни и огромни ще се забавляват на Пролетния фестивал в Аксаково. Събитието се провежда по случай 15-годишнината на града и настъпването на пролетта. Празникът ще се организира на 6 и 7 април (събота и неделя) пред локалния стадион.
Аксаково е със статут на село до 27 май 2004 година, когато с решение на държавното управление то публично става град. Тогава селището към този момент покрива нужните условия с цел да стане град – има над 3500 поданици и има построена обществена и техническа инфраструктура.
Организатори на Пролетния фестивал са представители на локалната администрация, които са подготвили доста игри и занимания, музика и въодушевление, както и неповторими кулинарни изкушения. Официалното разкриване е на 6 април. На същия ден от 9 до 22 ч. ще има уроци по танци навън, лунапарк, барбекю и доста изненади. Програмата планува и пукотевица с лък, изобразяване с аерограф, занаятчийски ъгъл и разнородни занимателни игри с награди – дърпане на въже, надпреварване с чували, надяждане с люти чушки.
В неделя от 18 ч. Фестивавът ще бъде празнично закрит от дуета Монти и Петя Алекса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР