Този уикенд Мадона не успя да пусне свое излъчване на

...
Този уикенд Мадона не успя да пусне свое излъчване на
Коментари Харесай

Инстаграм блокира Мадона заради голи снимки

Този уикенд Мадона не съумя да пусне свое лъчение онлайн в Instagram, откакто обществената мрежа блокира някои от опциите ѝ за връзка със своите фенове, предава NOVA.

63-годишната кралица на попа постоянно споделя провокативни фотоси през последните години, само че останала шокирана, когато получила известие, че е нарушила разпоредбите на платформата, когато се пробвала да се включи онлайн за своите 18 милиона почитатели.

Instagram насочи предизвестие към мегазвездата, в което изясни, че би трябвало да почита другите в платформата и я предизвести постоянно да " съблюдава закона ".

„ Искаме Instagram да продължи да бъде достоверно и безвредно място за ентусиазъм и изложение. Помогнете ни да насърчаваме тази общественост. Публикувайте единствено ваши фотоси и видеоклипове и постоянно спазвайте закона. Уважавайте всички в Instagram, не изпращайте спам и не публикувайте голота “, се споделя в изказването.

През ноември 2021 година Мадона наново разгласява фотоси, на които театралничи в леглото, откакто Instagram ги отстрани.

Тогава тя написа: „ Публикувам фотоси, които Instagram изтегли още веднъж без предизвестие или уведомление ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР