Този уикенд клуб Yalta продължава програмата си за ноември с

...
Този уикенд клуб Yalta продължава програмата си за ноември с
Коментари Харесай

Клуб Yalta кани на диско парти

Този уикенд клуб " Yalta " продължава програмата си за ноември с две празненства. В петък (24 ноември) клубът ще отвори вратите на Room 2 за събитието " Takeover ", чийто посетител ще бъде чаровната германка Аня Шнайдер. Съботната тема ще бъде друга, тъй като е време за диско празненство. На 25 ноември зад пулта на Room 2 ще застанат диджеите DiscoPigg Yoshida и Charlie.

След триумфа на първото диско празненство за годината, клубът още веднъж кани DiscoPigg Yoshida от Boogie FM – харизматичния диджей и кулинарен занаятчия, който връща публиката в 70-те години, само че също по този начин пуска и ню диско, с което сетовете му получават съвременен привкус.

Заедно с него зад пулта на Room 1 ще чуем и Charlie, който също е част от интернет радиото Boogie FM. Той е китарист на алтърнатив-пост пънк групата Babyface Clan, както и на Imbeciles and the poison Umbrella.

Билети за всички събития в клуба ще бъдат продавани само на място.

Всички, които още не са влезнали в специфичния " Tаkeover 50% discount guestlist ", имат опция да го създадат до 20.00 часа на 24 ноември като изпратят името си на [email protected]. Гестлистът е деен до 02.00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР