Този уикенд изглежда ще бъде още едно лятно измиване, тъй

...
Този уикенд изглежда ще бъде още едно лятно измиване, тъй
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Опасения за лятно измиване като 48-часова „стена от дъжд“ ще удря Обединеното кралство след дни

Този уикенд наподобява ще бъде още едно лятно измиване, защото дъждът би трябвало да удари множеството елементи на Обединеното кралство през целия 48 часа.

Метеорологичните карти от WXCharts демонстрират голяма стена от дъжд, обхващаща по-голямата част от страната в събота, като неделя наподобява единствено малко по-добре. Метеорологичната работа предизвести, че дъждът може да пристигна даже по-рано, като някои региони ще бъдат намокрени и до четвъртък и петък.

Метеоролозите от Метеорологичната работа са планували „ огнища на дъжд, натискащи се на североизток в Обединеното кралство до четвъртък, съпроводени от мощни ветрове на югозапад “, те прибавиха, че „ най-сухите региони ще бъдат на изток “, само че спомагателен дъжд ще дойде и там по-късно.

Изгледите не наподобяват доста по-добри през идващите няколко седмици, защото няма признаци за усъвършенстване най-малко до края на юни. Метеорологът от Метеорологичната работа Саймън Партридж сподели: „ Изглежда, че температурите ще останат близки или малко под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР