Този уикенд (20-21 август) в София се проведе предсезонният обучителен

...
Този уикенд (20-21 август) в София се проведе предсезонният обучителен
Коментари Харесай

Завърши предсезонният семинар за жените съдии в българското първенство

Този уикенд (20-21 август) в София се организира предсезонният обучителен и подготвителен семинар за дамите съдии в българското състезание, оповестиха от Българския футболен съюз.

В събитието, което се организира под егидата на ФИФА, присъединяване взеха над 30 водещи съдийки, асистентки и съдийски наблюдаващи, които ще управляват дуелите от новия държавен шампионат при дамите.

По време на двудневния семинар футболните ни съдийки минаха разнообразни функционални проучвания, теоретични и на практика проби и взеха присъединяване в лекции под управлението на ръководителя на Съдийската комисия Виктор Кашай, заместник-председателя Георги Ринг и водещи ментори, измежду които Радан Мирянов, Милко Николов, Николай Петров, Стоян Алексиев, Яна Димитрова, както и на члена на Съдийска комисия към УЕФА Дагмар Дамкова (Чехия) и на инструктора към ФИФА Мариса Гутиерес (Испания). За всички участници в семинара бе обезпечена специфична екипировка от Съдийската комисия към Световната футболна централа.

Всички родни футболни съдийки покриха с триумф нормативите и ще могат да управляват дуелите от идното състезание при дамите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР