Този уикенд ( 10 и 11 септември ) Ruse Art

...
Този уикенд ( 10 и 11 септември ) Ruse Art
Коментари Харесай

Празник на красотата и креативността през целия уикенд предлага Ruse Art Project bazaar

Този уикенд ( 10 и 11 септември ) Ruse Art Project се завръща с следващия си и финален за годината базар за приложни и изящни изкуства в Русе.

Домакин на събитието ще бъде Дом Канети на ул. „ Славянска “ 12, където повече от 20 създатели ще подредят щандове с най-новите си артикули.

На вниманието на русенската аудитория този път ще бъдат изложени ярки бижута с лъх на есен, красиви аксесоари за възрастни и деца, картини в разнообразни техники и стилове, керамика, дизайнерски облекла и доста други.

Традиционно огромна част от създателите са нови за базара и са от цялата страна. Много от тях плануват оферти и лимитирани сбирки особено за русенци и гостите на града.

Сред русенските създатели се открояват най-младите участници в базара – възпитаници в МГ „ Баба Тонка “ – единствено на 14 години, само че към този момент сбъдващи фантазията си да имат личен бизнес.

За положителното въодушевление на посетителите уредниците, както постоянно приготвят прелестен музикален декор, щанд с вкусни печива и питиета, релакс зона за срещи и почивка и арт работилници с авансово записване.

Вход – свободен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР