Този уикенд (1-3 юли) в София ще се проведе традиционният

...
Този уикенд (1-3 юли) в София ще се проведе традиционният
Коментари Харесай

Семинар на съдиите от ППЛ и ВПЛ и пресконференция на председателя на СК Виктор Кашай

Този уикенд (1-3 юли) в София ще се организира обичайният предсезонен обучителен и подготвителен семинар за съдиите от Първа и Втора професионална лига.

По време на тридневния уъркшоп родните футболни рефери ще преминат през разнообразни функционални проучвания, теоретични и на практика проби и ще вземат присъединяване в лекции под управлението на ръководителя на Съдийската комисия Виктор Кашай, заместник-председателя Георги Ринг и водещи ментори, измежду които Радан Мирянов, Петър Петров, Николай Петров и Атанас Бозев. Съдиите, сертифицирани за работа със системата VAR, ще преминат спомагателни на практика извършения. Семинарът ще приключи с инструктаж на съдийските наблюдаващи в Първа и Втора професионална лига под управлението на Георги Йорданов.

Представителите на медиите, искащи да отразят практическите занимания на съдиите, ще имат опция да участват на откритото занятие в неделя, 3 юли, от 10:00 до 11:00 ч. на терена с изкуствена трева в Национална спортна академия „ Васил Левски “. По време на тренировката публицистите ще получат опция за самостоятелни изявленията с водещи български рефери, а след края на заниманието ще се организира и конференция с присъединяване на Виктор Кашай. На събитието ще бъде показана публично новата екипировка и новата образна еднаквост на родните футболни съдии.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР