Този участък от пътя, където стана катастрофата, трябва да бъде

...
Този участък от пътя, където стана катастрофата, трябва да бъде
Коментари Харесай

Бивш шеф на КАТ с шокиращи разкрития за автобуса ковчег, катастрофирал до Своге

Този сектор от пътя, където стана злополуката, би трябвало да бъде подложен на повсеместен пътен одит, с цел да бъдат установени всички проблеми. Това съобщи в ефира на bTV някогашният началник на КАТ Румен Миланов.

По думите му, обстановката на този път постоянно е била тежка. " Но има способен орган, който би трябвало да изследва положението на пътната настилка, а не някой да търка с джапанки, което е несериозно ", акцентира той.

Очевидец на пъкъла до Своге сензационно: Шофьорът на рейса не е отговорен, там течеше река, а мантинелата е скъсана преди повече от месец

" Темата за коланите към този момент се повтаря втора-трета година ", сподели на собствен ред Симеон Милушев от асоциацията на автомобилните превозвачи.

Според него рейсът е създаден в Испания и 15 години е превозвал възпитаници и бракуван е и е закупен с истински предпазни колани. " Дали сега са били там, дали са употребени никой не може да каже ", уточни Милушев.

Издънка след издънка рано-рано в ефира на Нова тв, Николаев като в небрано лозе

Според него обаче заради необясними аргументи пасажерите не поставят коланите. Той съобщи, че не е ясно какво е щяло да се случи в съответния случай, в случай че са били поставени коланите.

Очевидец на пъкъла до Своге сензационно: Шофьорът на рейса не е отговорен, там течеше река, а мантинелата е скъсана преди повече от месец

" Повечето водачи не регистрират промяната от изсъхнало на мокро ", твърди Васил Жеков, инструктор по кормуване. " За мен става дума за човешка неточност ", счита той. " Трябва да се акцентира на уменията на водачите, които карат пасажери, те би трябвало да упражняват на специфични полигони. Това, че имаш категория и стаж не значи, че можеш да се оправиш с такава обстановка ", споделя още Жеков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР