Този тренд става все по-популярен сред жените и все повече

...
Този тренд става все по-популярен сред жените и все повече
Коментари Харесай

Защо жените спряха да се бръснат?

Този тренд става все по-популярен измежду дамите и от ден на ден дами свеждат до най-малко процедурите за епилиране. А ето какво споделят някои дами по отношение на това за какво са спрели да се бръснат.

 

" Кожата ми е доста сензитивна. Всеки път се обрива, зачервява и стартира да сърби и става мъчителна. Ето за какво сведох до най-малко местата, които епилирам по тялото си. "

" Изискват се толкоз доста старания и то ежедневни, в случай че желая на всички места всичко да е безпрепятствено. Нямам това време и предпочитание. Ето за какво сведох бръсненето единствено до краката. Там несъмнено нуждая се от епилиране. "

 



 

" Всъщност започнах да одобрявам всичко натурално в този по този начин неестествен свят. Крайно време е да приемем даденостите си. Е, към момента бръсна краката си, само че съм оставила в предишното епилирането на другите елементи от тялото ми. "

" Бръсна единствено мишниците си, тъй като другояче се появява неприятна миризма при изпотяване. Когато нося къси панталони или поли, бръзна и краката си, само че другояче не, изключително през зимата. "

 



 

 Добави изложение

 

" Аз съм светла и руса и окосмяването по тялото ми наподобява повече на транспарантен мъх, тъй че не виждам смисъл да махам нещо съвсем незабележимо. Най-много да реализира противоположния резултат при постоянно обезкосмяване. "

" Открих, че в действителност нито приятелите ми, нито сътрудниците ми, нито никой в офиса или пък на плажа се вълнува от окосмяването ми. Това напълно ме отхвърли да се занимавам повече с тази процедура. "

 



 

" Бръсна единствено краката си то когато ще отивам на плаж. Иначе не виждам смисъл. Така или другояче всичко е добре прикрито под облекла. "
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР