Този тон не е типичен, каза вицепремиерът Томислав Дончев пред

...
Този тон не е типичен, каза вицепремиерът Томислав Дончев пред
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Някои от разговорите в коалицията са с по-висока температура

" Този звук не е характерен ", сподели вицепремиерът Томислав Дончев пред Българска национална телевизия за изявленията на Валери Симеонов от предходната седмица по отношение на евродепутатката Ска Келер.

" Водят се съдружни диалози на всеослушание е едно. Не знам кое е по-лошо - по-остър звук и тематики, които се разискват и те излоизат обществено, или да бъдат скрити ". Така разяснява той връзките в обединените патриоти. " Политиката не е счетоводство. Освен хладното излагане на тези, причини, от време на време се случва да има и спор. Политиката е пристрастеност и някои от диалозите са с по-висока температура ".

" Не видях мотив или причина за всички мнения по отношение на Истанбулската спогодба. С този документ Обществото видя огромна част от страховете си, не и без непозната помощ. Мъдрият политик в никакъв случай не работи напук ", съобщи Дончев.

" Моята логичност е, че право да апелира дадена поръчка има този, който може да я извърши. Другият миг е, когато процедурата е закъсняла. Един непостроен път значи повече произшествия, по-дълги пътувания и по-голям разход на гориво ", сподели вицепремиерът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР