Този тип тероризъм, на който сме свидетели, е много труден

...
Този тип тероризъм, на който сме свидетели, е много труден
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов с коментар може ли Франция да пребори терористите

Този вид тероризъм, на който сме очевидци, е доста сложен за идентификация, защото става дума за хора, които работят независимо. Те са обработени чисто психически със съответната агитация от каналите, които има и „ Ал Кайда “ и „ Ислямска страна “, работят с подръчни средства. Това разяснява специалистът по сигурността проф. Николай Радулов.

Пред БТВ той сподели, че последният атентат е самостоятелен акт.

„ Оръжието, което е употребявал, е нож, който можеш да си купиш от всеки магазин. Това е мъчно за следене “, разяснява още специалистът.

Радулов е на мнение е, че Франция би трябвало да разчита на високи технологии за наблюдаване – нещо, което са създали към този момент в Москва.

„ При последния случай приказваме за избрани умения, защото да прережеш на човек гърлото не е толкоз елементарно. Изисква се подготовка, да отделиш главата от тялото не е толкоз елементарно. Това специфичните елементи доста добре го знаят и се упражняват за тези неща. За французите има значение какво споделя Макрон, само че за евентуалните причинители – няма “, съобщи още специалистът.

Подчерта обаче, че на Франция ще й бъде мъчно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР