Този тест започна като на шега в отвратителната предизборна кампания,

...
Този тест започна като на шега в отвратителната предизборна кампания,
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки си направи кръвен тест за наркотици във ВМА

Този тест стартира като на смешка в отвратителната предизборна акция, в която част от претендентите се държат като че ли не са с чиста глава и в схващане. Резултатите ще излязат след седмица. Това съобщи претендентът за кмет на София от ВМРО-БНД Ангел Джамбазки, откакто си направи тест за опиати във ВМА.

Тестът е бил изработен за всички типове опиати. Вчера Джамбазки предложения за тест всички парламентарно показани партии със свои претенденти.

"Благодаря на Стефан Иванов от НФСБ, който не се тормози да потвърди, че е чист ", сподели още той.

"Снощи видях реакция на един от претендентите, който съобщи, че ще се тества, само че не пристигна. Нека се одобри неявяването като извод. Има трима чисти претенденти - двама за кметове и един за общински консултант - Карлос Контрера ", добави Джамбазки.

"Най-лесно се потвърждава, че не си под въздействието на наркоза. Това, че претенденти не пристигнаха е показателно ", разкри претендентът на Вътрешна македонска революционна организация.

"Нормално е да има възбрана да се кара след приложимост на опиати, сходни практики би трябвало да има и за претендентите. Ние сме обществени персони и е почтено да се знае. В част от програмата на Вътрешна македонска революционна организация има тактика против разпространяването на опиати в учебните заведения. Ние потвърждаваме, че сме чисти ", разяснява Карлос Контрера, претендент за общински консултант от листата на ВМРО-БНД.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР