Този тест разкрива страха, който сте потиснали в себе си.

...
Този тест разкрива страха, който сте потиснали в себе си.
Коментари Харесай

Тест, който разкрива скритите ви страхове: Какво видяхте първо на снимката?

Този тест разкрива страха, който сте потиснали в себе си. Това, което първо забележите, демонстрира какво потискате и какво ви блокира да предприемете деяние.

Всеки следи цветовете по друг метод, претърпява избрани облици и знаци по друг метод. В взаимозависимост от това, което първо забележите на това изображение, можете да разберете за някои от своите страхове.

Кое е първото нещо, което забелязахте – момиче, пеперуда, ягода, паяк или дърво?

Този тест разкрива страха, който сте потиснали в себе си и от който е значимо да се освободите, с цел да продължите по пътя на личностното си развиване.

Ако първо забелязахте малко момиченце, което седи под дърво, това значи, че произходът на вашите страхове са потиснати страсти от детството. Връзката на детето с майката е значима, тъй като по-голямата част от прочувственото развиване се основава на тази връзка. Могат да се случат разнообразни събития, които да повлияят на съзнанието на детето.

Тук се демонстрира страхът от взимане на решения и вдишване на отговорност. Когато се отървете от него и осъзнаете, че в този момент единствено вие сте виновни за живота си и вземете нещата и контрола в свои ръце, можете да постигнете страхотни неща.

Ако първо видяхте пеперуда, това значи, че се страхувате от пропуснатите благоприятни условия. Според специалистите пеперудата обичайно се свързва с позитивно значение. Но, както знаем, има две страни. Ако едната е позитивна, тогава другата е по-тъмната страна или негативната. Когато пеперудите се появяват в сънищата ви, това значи промени и ново начало. Пеперудата е и знак на света на мъртвите.

В този тест тя изключително акцентира страха на човек от обвързване, т.е. съпротивата против любовта.

Първо забелязахте ягодата. Ягодата от дълго време се свързва с обич и пристрастеност. Също по този начин, съгласно легендата, богинята Венера не можела да спре да плаче след гибелта на Адонис. Когато сълзите й падали на земята, се образували ягоди.

Ягодата в този тест съставлява вашия боязън, че сърцето ви може да бъде разрушено още веднъж, т.е. че се страхувате да дадете късмет на някого, тъй като има риск той още веднъж да ви разочарова.

Ако първо забелязахте паяка, то вие се страхувате, че нещо ще се обърка, т.е., че нещо може да се случи, даже когато всичко върви по проект. Това най-често се случва поради неприятни прекарвания през живота. Песимизмът е саботираща сила, която ни лимитира да продължим напред. Възможно е да обмисляте и анализирате прекалено много неща, на които не можете да повлияете.

Ако първо забелязахте дърветата, е допустимо във вас да има някакъв вътрешен спор. Не сте сигурни дали да се заемете с нещо, тъй като се страхувате, че няма да съумеете.

По-добре е да предприемете дейности, в сравнение с да съжалявате по-късно, че не сте пробвали. Вярвайте повече в себе си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР