Този тест разкрива кое е най-важно за вас в любовта:

...
Този тест разкрива кое е най-важно за вас в любовта:
Коментари Харесай

Този тест разкрива кое е най-важно за вас в любовта

Този тест разкрива кое е най-важно за вас в любовта: Кое животно забелязахте първо на картинката

Нашето подсъзнание има огромно въздействие върху това по какъв начин се държим, какво вършим и по какъв начин гледаме на нещата към нас. Нашият несъзнателен разум съхранява всичко, което сме видели, почувствали и нещата, с които сме се сблъскали.

Този елементарен тест може да разкрие какво е най-важното за вас в любовта, а резултатът се основава на теорията на Фройд за несъзнателния разум.

Несъзнателният разум обгръща психологични процеси, които са недостъпни за съзнанието, само че въздействат на преценката, възприятията и държанието. Според Фройд, подсъзнанието е главният източник на човешкото държание.

Въпреки че сме изцяло наясно с това, което се случва в съзнателния разум, нямаме визия каква информация се съхранява в нашето подсъзнание. Погледнете фотографията и разберете какво е най-важно за вас в любовта!

1.Ако първо забележите лисицата, вие сте положителен и сантиментален човек. Тази картина показва илюзията за залеза, дължаща се на оранжевия цвят и едвам тогава животното се разкрива. Вие имате мощна връзка с природата, а в любовта търсите човек със сходни полезности.

Характер: Вие сте почтен човек, а мъдростта е вашата супер мощ.

Взаимоотношения: Свободата е в действителност значима за вас. Нямате нищо срещу дългите взаимоотношения, до момента в който не се почувствате в капан.

2.Ако първо забележите делфина, вие сте изтънчени, а щастието постоянно ви следва. Когато става въпрос за обич, вие търсите образован и спокоен човек. Вие сте очарователни и хората обичат да бъдат във вашата компания и това в действителност ви харесва. Вие сте интелигентни и в естетика със себе си.

Характер: Добротата, мирът и хармонията най-добре разказват вашия темперамент.

Взаимоотношения: Искате огромно семейство. Вие се грижите за всички, даже и за най-далечните родственици. Винаги помнете рождените дни на другите, нещо, което в действителност им харесва.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР