Този тест разкрива доминиращото полукълбо на мозъка ви Вероятно вече

...
Този тест разкрива доминиращото полукълбо на мозъка ви Вероятно вече
Коментари Харесай

Тест, който ще разкрие кое е доминиращото полукълбо на мозъка ви

Този тест разкрива преобладаващото полукълбо на мозъка ви

Вероятно към този момент знаете, че при всеки човек господства едното полукълбо на мозъка. Ако не сте сигурни кое е то при вас, този тест ще ви помогне да разберете. Първото нещо, което забележите на картинката, ще ви даде отговор.

1.Лице на мъж
Ако първо забелязахте лицето на мъж, дясното ви полукълбо е преобладаващо.

Когато мислите за нещо, първо вършиме умозаключение и едвам тогава търсите обстоятелствата, които поддържат заключението ви. Тъй като би трябвало единствено да намерите информацията, от която се нуждаете, вашето мислене е доста по-бързо от това на останалите.

Този метод на мислене е отличен, тъй като можете да анализирате информация и обстановки от предишното, без да вършиме прибързани изводи.

2.Жена
Ако първо забелязахте дамата, преобладаващото ви полукълбо е лявото.

Преди да стигнете до някакво умозаключение, деликатно анализирате всички обстоятелства и информация. Това е в действителност еластичен и неутрален метод на мислене, тъй като когато имате цялата информация, можете да разгледате обстановката от разнообразни ъгли.

Вие сте креативна персона и изменящите се обстановки не ви плашат. Вие имате способността да извършите умозаключение, даже когато доста мисли минават през главата ви.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР