Този тест дели хората на две категории. На всеки от

...
Този тест дели хората на две категории. На всеки от
Коментари Харесай

Коя е истинската майка на детето? Ако познаеш, ставаш за агент на ФБР

Този тест дели хората на две категории. На всеки от тях са присъщи неповторими черти. Остава единствено да минете теста! Погледнете рисунката. На нея са изобразени дете и две дами. Вашата задача е да кажете коя от тях е майка на детето.

Ако сте избрали дамата вляво:

Според проучванията огромна част от хората избират дамата вляво. Причината е, че тя наподобява по-възрастна и зряла. На хората им се коства, че майката постоянно би трябвало да е по-голяма.

За страдание, не е тя майката, само че този избор приказва доста за вашата персона.

Вие очевидно имате креативен пристрастености. Обръщате внимание на детайлите – да вземем за пример на прическите на дамите. Мислите ексцентрично и се стараете да виждате цялостната картина.

Вероятно постоянно желаете да вършиме всичко по своя метод и предпочитате креативната независимост пред жестоките рамки.

Вероятно обичате музиката, рисуването и ръкоделието. Тези действия ви притеглят с това, че дават изява на креативната ви сила.

Друга ваша линия е умеенето да поддържате връзка. Уверени те в себе си и не се притеснявате да изкажете мнението си във всяка обстановка.

Винаги се оказвате в центъра на вниманието, само че не тъй като се стремите към това, а тъй като близките ви се възхищават и се вслушват в думите ви. Освен това цените високо опцията да бъдете сами. Това ви дава опция да поразсъждавате върху живота.

Освен това, умеете да давате отлични препоръки. Обмисляте добре обстановката, вършиме заключения и ги съобщавате на другари.

Изпитвате дълбока емпатия към тези, които са в мъчно състояние и постоянно сте подготвени да ги изслушате. Точно по тази причина имате толкоз необятен кръг другари. Установявате връзки с хората на прочувствено равнище, което ви сближава с тях.

Ако сте избрали дамата вдясно:

Ако вашият избор  бил дамата вдясно, то познахте: това е майката на детето.

Изследванията демонстрират, че по време на игра при наличието на майката децата нормално се обръщат към нейната страна. Това е тъй като подсъзнателно те желаят да получат нейното утвърждение.

Вашият избор значи, че обръщате внимание на детайлите, т.е. у вас е непрекъснато задействано лявото полукълбо на мозъка. Това полукълбо дава отговор за качества като логичност и рационално мислене.

Рядко позволявате на страстите да вземат връх над вас. Мислите с главата си, а не със сърцето си. Решенията ви се построяват върху обстоятелства, а не върху инстинкти.

Рядко се откривате пред другите хора, предпочитайки да пазите персоналния си живот в загадка.

Научихте ли нещо ново за себе си?

Източник: webmiastoto.com

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР