Този текст без автор в последните дни обикаля Фейсбук -

...
Този текст без автор в последните дни обикаля Фейсбук -
Коментари Харесай

Тази болест ни дава възможност да разберем кое е най-важното в живота

 Този текст без създател в последните дни обикаля Facebook - хората го споделят всеобщо. Затова го пускаме и тук. Мнозина се питат кой е създателят. Проучване сподели, че той за пръв път е пуснат от " Любословие ". Там написа, че е взет от чешка обществена мрежа:

Човечеството получи заболяването, от която се нуждаеше.

Спряхме да почитаме здравето си, по тази причина се разболяхме задоволително, с цел да осъзнаем кое е най-важното. 

Вече не оценявахме природата, по тази причина се разболяхме от болест, която ни накара да осъзнаем какъв брой скъпо в действителност е да бъдеш измежду природата.

Спряхме да работим върху фамилиите си, по тази причина заболяването ни заключи в домовете ни, с цел да се научим още веднъж да действаме като семейство. 

Спряхме да ценим възрастните хора и болните и се появи тази болест, с цел да ни припомня какъв брой са уязвими.

Спряхме да ценим здравните експерти и фармацевти, с цел да разберем какъв брой са незаменими…

Спряхме да почитаме учителите си и заболяването затвори учебните заведения ни, с цел да могат родители сами да опитат ролята на учители…

Мислехме, че можем да купим всичко, да бъдем на всички места и с всеки, по тази причина получихме тази болест - с цел да осъзнаем, че нищо не е даденост.

Алчността ни обърка – прекарвахме свободното си време в комерсиалните центрове, по тази причина заболяването ни затвори, с цел да разберем, че не можем да си купим благополучие.

Обръщахме голямо внимание на външния си тип и се конкурирахме между тях, по тази причина тази болест закри лицата ни, с цел да разберем, че хубостта е преходна. 

Мислехме си, че сме владетелите на тази земя, по тази причина се разболяхме от тази болест – с цел да може нещо дребно, което даже не можем да забележим, да ни укроти, да ни даде урок и малко примирение.

Тази болест лишава доста от нас, само че също по този начин ни дава опция да научим толкоз доста и да разберем кое е най-важното в живота.

Имаме болест напряко по размер. Ние – човешкият жанр, евентуално в действителност сме имали потребност от нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР