Този страхотен свински врат с картофки и кашкавал, е ястие,

...
Този страхотен свински врат с картофки и кашкавал, е ястие,
Коментари Харесай

Тайната за най-сочния свински врат на фурна

Този страховит свински врат с картофки и кашкавал, е ядене, което може да се трансформира в обичания деликатес на цялото семейство!



Продукти: 

2-2,5 кг свински врат

300 г сладки чушки

300 г лук

1 кг картофи

6-7 скилидки чесън

1 ч.л. сол

1 с.л. зехтин

150 г бекон

250 г кашкавал

За маринатата:

1 с.л. червен пипер

1 ч.л. пикантен пипер

1 ч.л. надробен черен пипер

1 ч.л. чесън на прахуляк

2-3 ч.л. сол
 Супер апетитен деликатес - свинско руло! Супер апетитен деликатес - свинско руло!
Продукти: 2 кг. бекон с кожа 5 с.л. олио 2 кисели ябълки, обелени и нарязани на кубчета 1 гла ва лук 50 година орехи 2 филийки самун з...

3 с.л. лимонен сок

2 с.л. зехтин

Приготвяне:

Нарежете свинския врат на части, които не режете докрая, с цел да не се разделят едно от друго. Смесете всички съставки за маринатата в огромна купа. Намажете месото с готовата марината щедро, увийте го в стреч фолио и го прехвърлете в огромен съд. Оставете го, с цел да се маринова хубаво.

Измийте и обелете всички зеленчуци, нарежете бекона и кашкавала, а след това нарежете и чушките, лука, чесъна и картофите на филийки. Подправете картофите и чесъна със сол и олио и разбъркайте хубаво. 
 Чудно свинско със картофи и кашкавал! Чудно свинско със картофи и кашкавал!
Тази чудесна рецепта ще впечатли всеки посетител, който поканите на масата си! Свинските пържоли с горчица, които ще ви накарат да си оближ...

Намажете определената тава с марината, а във всеки прорез на месото сложете по две филийки лук и картоф и по един от кашкавала и бекона. Задръжте всичко с два конеца за месо през средата.

Готовото месо сложете в тавата, наредете към нея сместа от картофи и чесън, намажете още веднъж с марината всичко, покрийте с похлупак (или фолио) и я сложете в авансово загрята на 200 градуса фурна за 60 минути. След това махнете покривалото и гответе още към час на същата температура. 

Извадете и сервирайте.

Да ви е сладко!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР