Този случай вдигна голям шум. Еритрейски мигрант на име Хабте

...
Този случай вдигна голям шум. Еритрейски мигрант на име Хабте
Коментари Харесай

Нови шокиращи разкрития за бежанеца от Еритрея, убил дете във Франкфурт

Този случай подвигна огромен звук. Еритрейски мигрант на име Хабте Арая хвърли майка и дете на релсите на централната гара във Франкфурт, преди да се опита да блъсне и 78-годишна жена, която обаче не паднала от перона. Осемгодишното момченце почина.


Кой е в действителност Хабте Арая?
Четиридесетгодишен мъж от Еритрея, татко на три деца, от 2007 година Хабте Арая живеел в Цюрих, Швейцария. Въпреки че съгласно немския вътрешен министър Хорст Зеехофер той е бил “добре интегриран” в Швейцария , Арая бил търсен от швейцарската полиция.

Уви, той съумял да влезе в Германия без никакъв надзор на германо-швейцарската граница. Известен на швейцарските служби поради закани да убие съседката си с нож, която след това се опитал да я удуши, Хабте Арая нямал обаче досие в еропейската база данни.

Имиграцията über alles*
Тази поредна драма в Германия провокира “голямо вълнение”, както е признато да се споделя. За реакцията евентуално ще би трябвало малко да изчакаме.

След изнасилванията в Кьолн, немската философия за имиграцията наподобява не е мръднала и на йота.

Изправени пред намаляването на раждаемостта заради малтусианската си икономическа политика (Грета и принц Хари би трябвало да я одобрят), нашите съседи оттатък Рейн би трябвало да се оправят и с несъзнателното си транспоколенческо възприятие за виновност, което ги кара да отворят границите си, до момента в който допреди две десетилетия Германия нито привличаше, нито приемаше имигранти от Африка.

Случаят “Хабте Арая” разкрива нашите несъгласия
Особено след последните разкрития на англосаксонската и немската преса. Според английския в. “Метро”, както и “Дейли мейл”, килърът бил определен да популяризира интеграцията на имигрантите на швейцарска земя, като физиономията му илюстрира пропагандна листовка в Цюрих.


Снимка: Sah Zürich Jahresbericht

Цитиран поименно в текста, Арая декларира: “Когато се заселих тук, връзката беше сложна поради езика. Но това към този момент не е по този начин. Оценявам обстоятелството, че всички ми помогнаха, богатите, както и бедните. Искам по-добър живот за фамилията си, от този, който живеех”.



Днес наподобява гротесково представянето като примерен преселник на човек, който скоро ще бъде съден за ликвидиране, осъществено с изключителна дивотия.

* über alles - над всичко

Източник: Гласове
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР