Този случай е отвратителен. Няма как да одобрявам решението за

...
Този случай е отвратителен. Няма как да одобрявам решението за
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Случаят с Джок Полфрийман създава чувство за безнаказаност, унижава българите

Този случай е непоносим. Няма по какъв начин да утвърждавам решението за предварителното му освобождение, изключително с гнусната интервенция на Хелзинкския комитет – още малко би трябвало да благодарим на всички, които убиват българи, оповестява "Труд ".

Законът би трябвало да бъде непоколебим – не може да се лишава човешки живот и след това да му даваме премия, разяснява ръководителят на парламентарната комисия по културата и медиите Вежди Рашидов предварителното освобождение от пандиза на Джок Полфрийман.

Става нещо, което не е смешно, а тъжно и непоносимо. Ако съзнателно е лишен човешки живот, няма какво да се умува – има си наказване. Ние постоянно с почитание гледаме към българския съд, в никакъв случай не сме си разрешавали да обсъждаме решенията му – аз като политик не съм си го разрешавал – само че този случай към този момент е покрай порнографията, акцентира Рашидов.

Този съответен случай е нездравословен за цялото общество и не е честен – основава чувство за безотговорност. Остава да стартира да благодарим и да раздаваме медал „ Стара планина “ за това, че убиват българите.

Не е въпросът да озлобеем и да желаеме индивидът да страда, само че той е лишил съзнателно човешки живот. Стига сме унижавали българите! Ако сме правова страна – тъй като правосъдната система е гръбнакът на обществото, не трябва да го позволява, прикани Вежди Рашидов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР