Този следобед от 17,15 ще изиграе първия си мач след

...
Този следобед от 17,15 ще изиграе първия си мач след
Коментари Харесай

Осасуна - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?

Този следобяд от 17,15 ще изиграе първия си мач след отпадането от . Каталунците гостуват на Осасуна в 17-ия кръг на . Съперникът им през днешния ден е в серия от 3 следващи мача без загуба, само че се намира на 11-а позиция в класирането.
Осасуна не е губил мач от средата на октомври, като записа 4 равенства в този интервал. Тимът продължава и в шампионата за Купата на Краля. Над Барселона обаче те нямат триумф вкъщи от далечната 2012 година, само че през 2020 година реализираха ефектен триумф на " Камп ноу ".
Преди 0:3 от Байерн Мюнхен и отпадането от Шампионска лига каталунците позволиха първата си загуба с Шави Ернандес отпред. Те отстъпиха с 0:1 на Реал Бетис в шампионата. Към момента Барса заема седмата позиция в Ла Лига и изостава с 16 точки от водача Реал Мадрид.
И двата отбора имат кадрови проблеми преди днешния дуел. Домакините са без Хесус Аресо, а Хуан Перес е под въпрос. Лазаретът на гостите е цялостен - там се намират Мартин Брейтуейт, Ансу Фати, Педри, Серхи Роберто, Жорди Алба, Мемфис Депай. Двубоят Осасуна - Барселона ще бъде излъчен директно по Max sport 4. Можете да го следите .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР