Този следобед кралското семейство се обедини, за да изкаже почитта

...
Този следобед кралското семейство се обедини, за да изкаже почитта
Коментари Харесай

Символика в скръбта: Какво говорят бижутата на Кейт и Мега...

Този следобяд кралското семейство се сплоти, с цел да изкаже почитта си към паметта на кралица Елизабет. Монархът умря на 8 септември, а в последвалите дни станахме очевидци на голям брой обичаи, спазени от кралското семейство, които предхождат погребението на кралицата, което ще се състои на 19-ти септември.

Днес се състоя и процесията с ковчега на кралицата, която стартира от Бъкингамския замък и стигна до Уестминстър Хол, а ковчегът с тленните остатъци на кралица Елизабет към този момент положен, с цел да могат поданиците ѝ да се простят с нея през идващите дни.

Принц Уилям и принц Хари се причислиха към татко си, Чарлз Трети, принцеса Ан, принц Андрю и принц Едуард в процесията зад ковчега на кралицата, който се насочи към Уестминстър Хол. Към краля и синовете му се причислиха още Питър Филипс, наследник на принцеса Ан, дружно с принц Ричард, херцог на Глостър и Дейвид Армстронг-Джоунс, граф на Сноудън, който е наследник на принцеса Маргарет.

В Уестминстър Хол към Уилям и Хари се причислиха и техните съпруги Кейт и Меган. Така четиримата демонстрираха за следващ път обединяване в сложен момент след месеците на спекулации за обтегнатите им връзки.

Кралските коментатори означиха, че по време на процесията Кейт се е возила в един автомобил дружно с кралицата консорт Камила, което значи, че херцогинята засвидетелства своята поддръжка към Камила и насочва обръщение за единение и последователност, написа Edna.
 уилям хари кейт меган
 

Други значими елементи също вършат усещане във визията на херцогинята. Кейт носеше брошка, принадлежала на кралица Елизабет, а обеците ѝ са били владеене на принцеса Даяна. 

Меган Маркъл също не пропусна да насочи обръщение посредством избора си на аксесоари. Тя носеше обеци, подарени ѝ от самата кралица Елизабет. 

 
 уилям хари кейт меган
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР