Този сироп може да помогне за намаляване на размера на

...
Този сироп може да помогне за намаляване на размера на
Коментари Харесай

Домашният сироп с лимон и магданоз прави чудеса при камъни в бъбреците

Този сироп може да помогне за понижаване на размера на камъни в бъбреците и да способства за тяхното елиминиране. Но в случай че те не са прекомерно огромни и многочислени. Повечето от отпадъчните артикули на човешкото тяло се обработват от бъбреците, които се отделят с урината.

Следователно, когато няма оптимално премахване на течност, минералните соли и други химикали образуват по този начин наречените камъни в бъбреците.

От своя страна, те могат да доведат до развиване на инфекции на пикочните пътища и даже кървене.

Първо, този домакински лимонен сироп е налично решение, което може да помогне при лекуването на това заболяване.

Сироп за камъни в бъбреците

Но преди да научите за изгодите от сиропа за камъни в бъбреците, би трябвало да знаете, че първият ключ за попречване на това разстройство е приемът на течности.

И когато те не се употребяват вярно, урината остава в тялото, а веществата, от които се състои, създават камъни. Следователно, пиенето на доста вода дневно изключително оказва помощ за облекчение на този проблем.

Но, за стимулиране на работата на бъбреците и разтваряне на съществуващи камъни. Освен това е значимо вътре да приемате субстанции с диуретични и детоксикиращи свойства.

В тази връзка предлагаме да се употребяват качествата на лимон и магданоз. Две питателни храни, които се употребяват за лекуване на разнообразни болести, които засягат здравето на бъбреците.

Ползи от лимона

Лимоновият сок съдържа лимонена киселина и фосфорна киселина, два съставния елемент, които понижават риска от формиране на камъни. Първо, високото наличие на цитрати понижава киселинността в урината и подтиква елиминирането на непотребните соли и отрови. На второ място, той има диуретичен резултат, който оказва помощ да се отстрани течността от тъканите, увеличавайки количеството на урината. На трето място, той има антибактериални и противогъбични свойства, които предотвратяват развиването на инфекции в бъбреците и пикочния мехур.

 

Предимства на магданоза

Магданозът е едно от най-популярните растения във връзка с здравето на бъбреците. Първо, той съдържа етерични масла с високо наличие на апиол и миристицин, две субстанции, които му придават мощен диуретичен резултат, което усилва отделянето на урина. Второ, той е значим източник на хлорофил, растително съединяване, което подтиква елиминирането на токсините и непотребните мазнини. Трето, той също съдържа огромно количество витамин С. Особено хранително вещество, което укрепва имунната система за битка с инфекциите. Как да си създадем лимонен и магданозен сироп за битка с камъните в бъбреците? Приготвянето на този домакински сироп е доста просто и дава положителни резултати. Лимонът и магданозът се комбинират със зехтин, кленов сироп и мед, с цел да се направи по-пълно и дейно лекарство.

Съставки:

Сок от 1 лимон 1 шепа свеж магданоз Зехтин (224 г) 1 чаша кленов сироп (325 г) 1 чаша мед (335 г) Стъклен буркан с похлупак

Начин на подготвяне:

Извадете сока от лимона и го смесете с шепа магданоз в блендер. След като получите пастата, прибавете останалите съставки и ги разбийте, до момента в който се получи хомогенна примес. Когато всичко е готово, го изсипете в стъклен буркан и го затворете компактно. Съхранявайте го на хладно и мрачно място.

Режим на консумация:

Приемайте супена лъжица от продукта на празен корем всеки ден. Ако желаете, можете да го разредите в чаша топла вода, с цел да улесните потреблението му. Това добавя резултата му с потреблението на към два литра вода дневно.
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР